20 راهکار سئو سایت 2021

راهکار های سئو سایت برای رسیدن به نتایج اول گوگل در سال 2021، 20 راهکار سئو و بهینه سایت را در این مقاله برای شما جمع آوری کردیم تا با در نظر گرفتن جدید ترین الگوریتم ها ی گوگل برای اعتبار سنجی اسناد، سایت خود را به رتبه های اول موتور جستجو برسانید.

سیاوش پیری

راهکار های سئو

راهکار یا همان سلوشن، یک نتیجه گیری کامل از مجموعه تجربه های دست آمده، مطالعات و قوانین موجود است که با بکار گیری آن میتوانیم با رویکردی صحیح تر اقدام به سئو سایت خود نماییم.

در این مقاله که یکی از کامل ترین و کاربردی ترین مقالات آموزش سئو در وب سایت خدمات سئو دات کام است، 20 مورد از ویژه ترین و مهم ترین راهکار های 2021 سئو را با شما به اشتراک می گذاریم.

علاوه بر سر تیتر ها و معرفی کوتاهی که از هر راهکار خدمت شما ارائه می کنیم، منبعی کامل تر و متمرکز تر برای هر نمونه هم به شما معرفی خواهیم کرد که با مراجعه به صفحه مربوطه آن میتوانید بشکل کاملا دقیق، همه آن چیزی که در سال 2021 در خصوص آن وجود دارد را فرا بگیرید.

سئو 2021 چه تفاوتی با سال های گذشته دارد؟

خب این طبیعی است که هر چه جلو تر برویم، گوگل هم با توجه به ترافیک بیشتری که جذب می کند، به فکر ارائه الگوریتم هایی می افتد که با بهره گیری از آن ها بتواند به شکل صحیح تر و قابل قبول تر، اسناد موجود را اعتبار سنجی کرده و با یک ترتیب دقیق به کاربران خود نمایش دهد.

در سال 2021 هم همانند سال های گذشته، برخی تغییرات در الگوریتم های موتور جستجو به وجود آمد و طبق آن ها تعداد زیادی از سایت ها رشد چشم گیر خواهند داشت و عده زیادی هم طبیعتا متضرر خواهند شد.

سئو در سال 2021 روند کاربر محور بودن خود را به شکل جدی تر و متمرکز تر پیش گرفت و سعی بر این شد که در کنار برجسته کردن برخی الگوریتم ها، روش های پیشرفته تری در خفا به وجود آید تا نتایج به شگل ارگانیک تر و با کیفیت تر به کاربران نمایش داده شوند.

اما خب این فرایندی است که هر ساله انجام می شود و نمی توان آن را به عنوان وجه تمایز بین 2021 و سال قبل در نظر گرفت! شاخص های جدیدی هم به وجود آمدند که البته در 20 راهکار، بطور کامل آن ها را خدمتتان ارائه خواهیم کرد ولی برای اشاره کوتاهی به آن ها، چند مورد زیر را در نظر داشته باشید:

  • https
  • mobile friendly
  • site speed
  • social signal
  • rankbrain
  • و …

شاید در نگاه اول برجسته ترین تفاوت های سئو 2021 با سال های گذشته در جدی تر بودن این مفاهیم به نظر بیاید.

اما موضوع فقط این موارد نیست و باید ریز بینانه تر عمل کنیم!

برای استفاده درست از همه راهکار های 2021، این مقاله را با تمرکز کامل و و تا آخرین کلمه مطالعه کنید.

20 راهکار بهینه سازی سایت

خب شروع کنیم به بررسی مهم ترین فاکتور های بهینه سازی سایت در سال 2021 که در 20 مرحله به شکل کامل آ نها را خواهیم فهمید:

راهکار اول: موبایل فرندلی شوید.

mobile friendly test

mobile friendly test

همانطور که در قسمت مقدمه مقاله هم اشاره کردیم، سایت های موبایل فرندلی، در سال 2021 بیشتر به چشم گوگل می آیند.

از آن جایی که طبق آمار های بدست آمده میزان جستجو در گوشی های موبایل بیشتر از دسکتاپ ها بوده، گوگل خود را موظف دانسته، احترام ویژه ای به کاربران موبایلی خود بگذارد و با نمایش سایت های موبایل فرندلی تر به آن ها، با رضایتمندی شوند.

موبایل فرندلی بودن در سئو 2021 تنها به معنی ریسپانسیو بودن سایت شما نیست، بلکه باید به شکلی باشید که مشاهده شما در گوشی های موبایل هم با سرعت بالا، هم بدون المان های شلوغ کننده فضا باشد تا کاربر در ساده ترین و سریع ترین فضا، بتواند نیاز خود را براحتی با گوشی موبایل خود در سایت شما پیدا کند.

mobile friendly tester خود گوگل برای بررسی سایتتان بسیار کاربردی و قابل اطمینان است.

علاوه بر آن amp هم امکانی است که با بهره  گیری از آن می توانید سرعت صفحات سایتتان را در گوشی های موبایل به شدت افزایش دهید.

البته قبل از استفاده، ابتدا در مورد نحوه کار amp و تنظیمات آن، کامل مطالعه کنید.

راهکار دوم: سرعت سایت خود را بالا ببرید.

سرعت سایت با gtmetrix

سرعت سایت با gtmetrix

سرعت سایت هم که از 2018 برای گوگل یکی از مهم ترین فاکتور ها شد و بخصوص میان 10 رتبه اول در هر کیوورد، توجه ویژه ای به اختصاص می یافت.

با بهینه سازی حجم تصاویر، مینیفای کردن فایل های css و java script، استفاده کمتر و بهینه تر از انیمیت های غیر ضروری و استفاده از افزونه های کش، میتوانید سرعت سایت خود را به طرز چشم گیری افزایش دهید.

سایت gtmetrix معیاری قابل اعتماد برای ارزیابی سرعت سایتتان است.

با مراجعه به این سایت، دقیقا خواهید فهمید که چه المان هایی باعث افت سرعت شما شده اند، نقاط قوتتان در در کجا هاست، بطور کلی چقدر حجم محتوای صفحه شماست و زمان لود سایتتان چقدر است.

علاوه بر این آماری که به دست شما می آید، gtmetrix به شما خواهد گفت که در هر مورد، با توجه به میانگین جهانی در چه جایگاهی هستید.

راهکار سوم: به تولید محتوا جدی تر نگاه کنید.

تولید محتوا

تولید محتوا

تولید محتوا هر روز مهم تر از دیروز است. راهکار سوم سئو، نگاه جدی تر به تولید محتواست. یعنی چه؟

  • زمانبندی دقیق برای ارائه محتوا در سایت
  • ارائه محتوا های کاملا اختصاصی و یونیک
  • ایجاد صفحات با کیفیت به جای ایجاد صفحات زیاد
  • بکار گیری تکنیک های روانشناسی محتوا نویسی
  • خوانایی بالا تر محتوا
  • ایجاد محتوا های غنی از عناصر چند رسانه ای
  • پوشش تمام نیاز ها و پرسش های کاربران در محتوا ها
  • و …

ابتدا توضیحی راجب این موارد خدمتتان بدهم:

اولا قسمتی که به خوانایی محتوا اشاره کرده بود، منظور آن چیزی نیست که در افزونه یواست سئو به عنوان یک معیار به وجود آمده!

چون این افزونه ( در قسمت خوانایی ) در زبان فارسی یک مقدار ایراد و باگ دارد که نمی توان به آن اعتماد کرد و ارور های آن هم غیر منطقی است.

پس اگر از سیستم های وردپرس برای سایتتان بهره می برید، بدانید موضوع از خوانایی آن موردی نیست که در افزونه بررسی می شود؛ خودتان با ایجاد فواصلی معقول و تیتر گذاری های مناسب میتوانید این ویژگی را  در محتوایتان به وجود آورید.

دوما تولید محتوا بطور کلی دارای شاخص های بسیار برای افزایش کیفیت و اعتبار آن است و از آن جایی که سایت های محتوا محور و حساس بر روی این موضوع، در سال اخیر موفقیت های بسیاری بدست آوردند؛ اهمیت این راهکار در سئو 2021 بیش از پیش شده است.

گوگل در سال 2021 به سایت هایی که محتوا های با کیفیت ارائه کنند، تشویقی های ویژه ای در نظر می گیرد و به همین دلیل است که ما هم تولید محتوا می کنیم!

اما انقدر این موضوع گسترده و تخصصی می باشد که جای صحبت آن در مقاله ای دیگر است و به شما پیشنهاد می کنیم برای فرا گرفتن تکنیک های بروز و کارآمد محتوا، مقاله چطور محتوای سایت را سئو کنیم؟ را بخوانید.

راهکار چهارم: لینک سازی داخلی و تکنیک های آن را بشناسید.

لینیک سازی داخلی چهارمین راهکار 2021 ما برای سئو سایت است. ایجاد لینک های بین محتوا سایت باعث اتفاقات بسیار مثبتی می شود:

  • کاربران با کلیک روی لینک ها، بیشتر در سایت شما می گردند.
  • ایجاد سلسله مراتبی استاندارد برای راهیابی خزنده گوگل به صفحات مختلف سایت شما می شود.
  • با استفاده از آن می توانید قدرت صفحات را به هم انتقال دهید.

مثلا من همین جا قصد دارم به شما پیشنهاد کنم که مقاله اصول لینک سازی داخلی را مطالعه کنید.

به این کار لینک سازی داخلی می گویند که البته تکنیک ها و ترفند های خاصی دارد که با استفاده از آن ها میتوان معجزه ای در سئو سایت را سبب شد. ( فراموش نکنید که مقاله را بخوانید! )

راهکار پنجم: حتما ssl خود را فعال کنید.

ssl

ssl

گواهی نامه ssl همان مجوزی است که سایت شما را از http به https تبدیل می کند و این موجب می شود که بسته های داده در سایت شما به شکل امن تری رد و بدل شود.

از سال 2018 به بعد گوگل کروم هم سایت هایی که http بودند را به شکل not secure نمایش داد و این از همان ابتدا نشانی برای مهم تر شدن این مبحث در سال بعد آن شد.

چون اعمال شدن یک الگوریتم، در زبان فارسی، کمی دیر تر و زمان بر، تر از زبان های اصلی دنیا است و این سال 2021 است که یکی از مهم ترین راهکار های سئو در آن کسب گواهی نامه ssl است.

شما برای https کردن سایتتان می بایست به جایی که از آن دامنه خود را تهیه کردید مراجعه کنید و درخواست ssl بدهید.

پس از آن هم نیاز دارید که تغییرات مختصری را در سایتتان اعمال کنید تا این علامت سبز secure برای سایت شما نمایش داده شود.

نکته دیگری هم در این خصوص قابل مطرح است که وقتی این پروتکل را برای سایتتان فعال می کنید، تا مدت کوتاهی سایت افت رتبه خواهد داشت که جای نگرانی نیست و در زمان کوتاهی به جایگاه قبلی تان باز خواهید گشت.

راهکار ششم: با سایت های معتبر ارتباط  برقرار کنید.

برقراری اعتبار با سایت های معتبر دنیا و البته ایران هم در سال 2021 یکی از راهکار های کارآمد سئو است که بهره گیری از آن اعتبار و صحت محتوا های شما را هم بالا خواهد برد.

مثلا ما در این مقاله به سایت های gtmetrix و صفحه موبایل فرندلی خود گوگل لینک دادیم.

این موضوع برای اعتبار مقاله ما بسیار مفید است و طبق آمار ها و تکنیک هایی که از رفتار موفق ترین سایت های دنیا استخراج شده، شما با برقراری ارتباط صحیح با سایت های معتبر، در خصوص مطلب خود می توانید محتوا های خود را قابل اطمینان تر کنید.

علاوه بر این سورس های خارجی مطرح، این که به همکارانتان در ایران هم لینک بدهید، در صورتی که سایت های خوبی داشته باشند به ضرر شما نخواهد بود.

ولی باید زمان و مکان آن را بدانید و بدرستی از این تکنیک بهره ببرید. این موضوع را هم بدانید که اگر به سایت های ضعیف تر لینک بدهید، به همان منوال قبل، اعتبار شما کاهش خواهد یافت.

راهکار هفتم: تمرکز را از off page به on page ببرید.

راهکار هفتم ما جدی تر گرفتن روش های سئو on page است که با توجه به سخت تر شدن و پیچیده تر شدن الگوریتم های گوگل برای شناسایی تخلف های سئو خارجی، استفاده از این تکنیک ها برای شما بسیار خطرناک تر از قبل خواهد بود.

می دانید که لینک سازی خارجی بطور کلی تخلف محسوب می شود و البته این تخلف بدلیل تاثیر گذاری بسیار زیاد آن، توجه بسیاری از سئو کار ها را به خود جلب کرده است.

اما در سئو 2021 ایججاد بک لینک های موثر و حرفه ای برای سایت، بسیار دشوار تر از قبل  شده است و زمانی که برای ایجاد یک بک لینک باکیفیت نیاز دارید، شاید نسبت به بازدهی که می توان از آن دریافت کرد، خیلی معقول نباشد.

از این رو پیشنهاد ما به شما این است که در سال 2021 تمرکز خود را روی مفاهیم on page و سئو داخلی بگذارید تا طبق علاقه مندی گوگل، بشکل ارگانیک لینک شوید.

حتما بر این باور هستیدد که در سایت های ایرانی کسی اقدام به لینک دادن به ما نمی کند! اما این طور نیست و اگر شما بتوانید در زمینه کاری خود فوق العاده باشید ( از نظر محتوا و on page ) لینک دادن به شما کاری هوشمندانه و مثبت خواهد بود که در سال 2021 از  آن بیشتر استفاده خواهد شد. ( حداقل توسط سئوکار های حرفه ای )

پکیج آموزش سئو onpage در بر دارنده جدید ترین و کاربردی ترین نکاتی که در سال 2021 برای سئو داخلی به آن ها نیاز خواهید داشت.

راهکار هشتم: طول محتوای متنی را بیشتر کنید.

افزایش طول محتوای متنی تا حداقل 1800 کلمه، راهکاری بسیار کارآمد و مهم برای سئو 2021 خواهد بود.

گوگل در الگوریتم های جدید خود علاقه مندی زیادی به مقالات و صفحات پر محتوا نشان داده است، واکشی کردن محتوا متنی هم با وجود اهمیت زیادی که چند رسانه ای های دیگر دارند، هنوز راحت ترین و سریع ترین راه رتبه دادن به صفحات سایت است.

از این رو شما برای اینکه در سریع ترین زمان بهترین بازدید را برای صفحاتتان بگیرید، سریعا اقدام به افزایش طول محتوای متنی آن ها کنید.

علاوه بر اینکه این موضوع را در صفحات جدیدتان در نظر میگیرید، برای بروزرسانی صفحات قدیمی تر و رساندن به این میزان محتوا سریعا بکوشید.

بروزرسانی صفحات و افزایش قدرت به آن ها از همان ابتدا از فاکتور های مهم سئو بوده است و با بکار گیری این راهکار، بروزرسانی شما مناسب ترین بازخورد را برایتان به ارمقان خواهد آورد.

برای کسب اطلاعات کامل در این زمینه، مقاله طول محتوای متنی باید چقدر باشد؟ را مطالعه کنید که با بررسی آمار های دقیق، به شما برنامه کاری صحیح را ارائه می کند.

راهکار نهم: سوشیال سیگنال را دریابید!

سوشیال سیگنال راهکار سئو

سوشیال سیگنال راهکار سئو

سوشیال سیگنال یکی از راهکار های سئو خارجی است که در سال 2021 یکی از موثر ترین ها و کم خطر ترین هاست.

در مقاله سوشیال سیگنال بطور کامل درباره آن صحبت کردیم؛ سوشیال سیگنال اعتبار و محبوبیتی است که از شبکه های اجتماعی به سمت سایت شما روانه می شود.

سوشیال سیگنال محصول share شدن لینک صفحات شما در شبکه اجتماعی های معتبر دنیاست.

پس برای بدست آوردن آن می بایست فیسبوک، توییتر، گوگل پلاس و پینترست را دریابید و به انجام فعالیت های مستمر در آن ها بپردازید.

راهکار دهم: کلمات کلیدی خود را تخصصی تر انتخاب کنید.

به عنوان یک راهکار کارآمد دیگر در سئو سایت، به شما پیشنهاد می کند که با توجه به بالا رفتن رقابت ها روی کلمات کلیدی کلی، تمرکز را بر روی کیوورد های تخصصی تر بگذارید.

این روش برای شما 3 خوبی بزرگ دارد:

  1. زودتر به نتیجه می  رسید.
  2. به جای صفحه اول بودن میتوانید به راحتی رتبه اول باشید و بازخورد بهتر کسب کنید.
  3. هزینه شما به شدت کاهش می یابد.

منظور از کلمات کلیدی تحخصصی تر چیست؟

مثلا شما یک شرکت طراحی سایت هستید؛ بهتر است به جای در نظر گرفتن کلمه “طراحی سایت”، میتوانید کلماتی مثل “طراحی سایت شرکتی” ، “شرکت طراحی سایت در تهران”، “طراحی سایت وردپرس”، “طراحی سایت فروشگاه اینترنتی” و …

استفاده کنید.

راهکار یازدهم: bounce rate و daily time

اگر خاطر داشته باشید در قسمت مقدمه مقاله به عنوان رنک برین اشاره کردیم که یکی از راهکار های سئو 2021 بود.

در راهکار یازدهم قصد داریم موضوع بسیار مهم را به شما معرفی کنیم که در نظر گرفتن آن ها سئو شما را متحول خواهد کرد.

bounce rate یا نرخ پرش

موضوع اول نرخ پرش است  که به معنی بسته شدن سایت شما به محض باز شدن آن است. یعنی کاربر سریعا نارضایتی خود را نسبت به سایت شما، با بستن آن ابراز می کند.

هر چقدر این مقدار بیشتر باشد، درصد bounce rate شما افزایش خواهد داشت و این به معنی یک اتفاق منفی در سئو سایت شماست.

پس بخش اول راهکار یازدهم کاهش نرخ بانس ریت یا پرش است. برای اینکه بدانید چطور میتوانید این نرخ را کاهش دهید، مقاله کاهش bounce rate را مطالعه کنید.

daily time یا زمان ماندگاری

همان قدر که بالا بودن bounce rate برای شما مضر است، بالا بودن daily time برای مثبت خواهد بود.

این شاخص به معنی میزان ماندگاری کاربر داخل سایت شماست و هرچقدر این میزان بیشتر باشد، یعنی کاربران از شما راضی تر هستند و شما لایق کسب رتبه های برتر گوگل می باشید.

افزایش نرخ ماندگاری کاربر در سایت مقاله ای است که به بررسی این موضوع بطور تخصصی پرداخته شده است.

راهکار دوازدهم: ویدیو بسازید.

تولید محتوای ویدیویی یکی از راهکار های معجزه آسای سئو در سال 2021 است.

ویدیو بخش قابل توجهی از محتوا های تولیدی در سال 2021 را به خود اختصاص خواهد داد و هر وبسایتی که همگام با این اتفاق باشد، از آن سود خواهد برد.

محتوای ویدیویی صفحات سایت شما را به شدت قدرتمند تر خواهد کرد و باعث افزایش زمان ماندگاری کاربر داخل سایتتان هم می شود.

و البته فواید دیگری که این محتوای چند رسانه ای برای شما به دنبال خواهد داشت…

راهکار سیزدهم: برند سازی کنید.

قدرت برند شما بطور غیر مستقیم بر قدرت وب سایت شما تاثیر خواهد گذاشت.

اگر کلمه کلیدی شما به همراه برندتان به شما لینک شود، یا به همان صورت در گوگل سرچ شود، نشان از محبوبیت این برند است؛

این برند متعلق به سایت شماست.

پس سایت شما هم سایتی محبوب است و نکته جالب اینجاست که همه این موارد را گوگل می فهمد و به مرور زمان در نتایج خود اعمال می کند.

پس  راهکار سیزدهم ما برند سازی در اینترنت است.

راهکار چهاردهم: کلا کاربر محور شوید!

کاربر محور بودن راهکاری است که هرچه جلو تر برویم، بیشتر به سئو شما کمک خواهد کرد. سعی کنید همه چیز را برای کاربرتان بهینه کنید.

روش های بهینه سازی برای موتور جستجو  اکثرا جای خود را به روش های جلب رضایت کاربر داده اند و بهتر است به جای روش های تخلف و دور زدن گوگل، به فکر جلب رضایت کاربرانتان باشید.

تا هم نرخ تبدیل و فروش تان بهتر شود و هم گوگل شما را در نزدیک ترین نقطه به بازار هدفتان ( کاربران ) بگذارد.

کاربر محور بودن به معنی:

  • طراحی استاندارد ساختار سایت
  • ایجاد روش های راه یابی به تمام صفحات مهم از هر جای سایت
  • راضی کردن کاربر با ارائه محتوا های مفید و کارآمد به او
  • استفاده از روش های روانشناسی برای ماندگاری در ذهن کاربر
  • و …

راهکار پانزدهم: انکرتکست های حرفه ای

انکر تکست مفهومی است که اگر کمی در رابطه با لینک سازی ( چه داخلی چه خارجی ) مطالعه داشته باشید، حتما اسم آن به گوشتان خورده است.

انکرتکست متن لینک شونده است. برای آشنا شدن با آن مقاله انکرتکست را بخوانید که همه چیز درباره آن را به شما می گوید.

ولی لازم است در همینجا به کسانی که با آن آشنا هستند، بگوییم که منظورمان از انکرتکست حرفه در راهکار پانزدهم سئو چیست!؟

  • انکرتکست هایی که بیشترین نرخ کلیک را داشته باشد.
  • انکرتکست هایی که با متن های دنباله دار و بلند تر درنظر گرفته شود.
  • ایجاد تنوع در انتخاب انکرتکست  های لینک دهنده به یک صفحه
  • رنگ و میزان تحریک انکرتکست
  • استفاده از انکرتکست های انگلیسی در مواقع خاص

راهکار شانزدهم: لینک سازی خارجی با روش های قدیمی را کنار بگذارید.

همان طور که گفتیم لینک سازی خارجی امروز بسیار سخت تر و پیچیده تر شده؛

شاید هنوز هم افرادی باشند که بخاطر اهمیت و تاثیر زیاد لینک سازی خارجی، آن را رها نکنند و به آن بپردازند.

برای این افراد پیشنهادی که دارم این است که کمی ریز بینانه تر و تخصصی تر به این کار نگاه کنند و روش های قدیمی مثل:

  • لینک سازی در وبلاگ های تازه تاسیس با قرار دادن محتوای سایت در آن ها
  • لینک سازی بدون نظم و یکباره در فروم ها یا هر فضای دیگر
  • لینک سازی در کامنت های بلاگ
  • و …

فراموش کنید.

زیرا جز ضرر برای شما هیچ چیز دیگری نخواهد داشت.

راهکار هفدهم: در همه بخش های محتوای خود سعی کنید منحصر به فرد باشید.

به راهکار های آخر سئو نزدیک می شویم و به عنوان هفدهمین مورد منحصر به فرد بودن را باید در نظر داشته باشیم.

اما منظور از منحصر به فرد بودن چیست؟

در عنوان نویسی، سبک محتوا نویسی، تصاویر، ویدیو ها و … سعی کنید روش خاص و مخصوص به خودتان را داشته باشید.

اینکه یکی از رقیبان موفق شما با یک عنوان توانسته به جایگاه مطلوب برسد، دلیل بر این نیست که شما هم همین عنوان را برای صفحه خود در نظر بگیرید!

گوگل سعی بر این دارد در سال 2021 به سایت ها به دید یک شخصیت نگاه کند و در 10 نتیجه اول خود 10 شخصیت متفاوت را به کاربر نشان دهد؛ که هریک با رویکرد و سبک منحصر به فرد خود تولید محتوا می کنند.

پس یکی از راهکار های موفق بودن در سئو 2021، داشتن یک سبک خاص و منحصر به فرد در محتوا نویسی است.

آموزش تولید محتوای فوق حرفه ای

پکیج آموزش تولید محتوا را ببینید و سر فصل های آن را با دانسته های خود بسنجید، بهترین مجموعه آموزشی برای افرادی است که میخواهند سطح محتوا های تولیدی خود را از هر نظر ارتقا دهند.

راهکار هجدهم: بهینه سازی محلی انجام دهید.

البته بهینه سازی محلی راهکاری برای سال 2017 بود که بیشتر در آن زمان بخصوص در نتایج انگلیسی بروز پیدا کرده بود ولی امروز در زبان فارسی، بطور کامل این الگوریتم اجرا شده و گوگل سعی بر این دارد با گرفتن لوکیشن جستجو کننده، نتیجه هایی را نشان او دهد که نزدیک او هستند.

از این شما در هر کجای ایران که هستید، این موضوع را در نظر بگیرید که با توجه به شماره تلفن خود و استفاده از نام شهرتان در آدرس، این امتیاز را دارید که در سریع ترین زمان در محل خودتان رتبه های اول را بدست آورید.

گوگل که دوست دارد نتایج محلی خوب را نشان کاربر دهد؛ پس شما هم بکوشید که سایت خود را برای محل خود، بهتر بهینه سازی کنید تا این کار برای شما راحت تر و سریع تر به انجام برسد و از فواید آن بهره ببرید.

راهکار نوزدهم: عناوین سایت را جذاب بنویسید.

یکی دیگر از راهکار هایی که هم تولید محتواست و هم رنک برین، نوشتن عنوان جذاب است.

این ترفند در سال 2021 اهمیت بسیار جدی در سئو شما خواهد داشت و باعث افزایش نرخ ctr و نتیجتا رشد رتبه صفحات می شود.

یک مثال برای شما بزنم:

  • آموزش تولید محتوا
  • چطور تولید محتوا کنیم؟
  • 10 تکنیک مهم در تولید محتوا
  • اصول و قواعد تولید محتوا
  • تولید محتوای 2021

این موارد را در نظر بگیرید، همه این ها عنوان یک مقاله هستند و محتوای ارائه شده در آن ها یکسان است.

از خودتان بپرسید که اگر دنبال مطلبی در خصوص تولید محتوا باشید، روی کدام یک از این موارد کلیک می کنید!؟

نوشتن عنوان جذاب باعث می شود، شما با وجود داشتن رتبه چهارم، از رتبه دوم بیشتر کلیک بخورید و پس از گذشت زمان، جای شما با رتبه دوم عوض شود.

عنوان سئو در وردپرس مقاله ای است که در این خصوص مطالعه آن را به شما پیشنهاد می کنم.

راهکار بیستم: از گوگل وبمستر برای شناسایی صفحات پتانسیل بالا استفاده کنید.

راهکار آخر ما شناسایی صفحات و آنالیز مداوم سایتتان است که با توجه به آن بتوانید بهترین استراتژی سئو را برای خود بچینید.

گوگل وبمستر ابزاری است که خود گوگل به مدیران سایت ها هدیه داده که با استفاده از آن بتوانند آنالیزی از اتفاقات مربوط به سئو سایتشان داشته باشند.

با استفاده از این ابزار خواهید دریافت که:

  • چه صفحاتی از سایت شما بیشترین بازدید را برای شما به ارمغان می آورند!
  • چه صفحاتی از سایتتان بالا ترین رتبه را در کلمات کلیدی مختلف دارند!
  • کدامیک از صفحات بیشتر توسط کاربران دیده می شود ولی روی آن کلیک نمی شود!
  • کدام صفحه شما نرخ ctr خوبی دارد ( برعکس مورد قبلی )
  • کدام صفحات میزان جستجو و بازخورد کمی را داشتند و ارزشی برای زمان گذاشتن ندارند!
  • و ….

این موارد به شما کمک می کنند که پتانسیل های سایتتان را پیدا کنید و با ایجاد تغییراتی اندک در آن، شرایط سئو سایتتان را دگرگون کنید.

کار هایی مثل تغییر عنوان، اضافه کردن متن و محتوا به صفحات پتانسیل بالا، لینک سازی داخلی و …

خب خسته نباشید امیدوارم که این مطلب برای شما به اندازه کافی پر بار و کاربردی بوده باشد.


پکیج جامع آموزش سئو

پکیج آموزش سئو

پکیج جامع آموزش سئو بصورت عملی در بستر وردپرس می باشد که از ابتدایی ترین نقطه سئو شما را تا رسیدن به لینک اول گوگل، راهنمایی می کند.

این پکیج آموزشی بر اساس مفاهیم 2021 و سال 1400 تنظیم شده است.

خرید این بسته آموزشی ویدیویی با تخفیف 50% تا مدت محدودی قابل انجام است و برای کسب اطلاعات کامل در خصوص سرفصل ها، قیمت و موارد دیگر، می توانید به صفحه پکیج جامع آموزش سئو مراجعه کنید.

پشتیبانی وب سایت هم بصورت 24 ساعته راهنمای شما برای یادگیری سئو است.


13 پاسخ
  1. نیما راد
    نیما راد گفته:

    مرسی از مطلب کامل و مفیدی که برای ما ترتیب دادید و ما هم استفاده کردیم.
    دوست دارم آموزش آنالیز و شناخت صفحات پتانسیل بالا را هم از زبان شما بخوانم و استفاده کنم. همان راهکار بیستمی که مطرح کردید.
    باز هم تشکر می کنم.

    پاسخ
  2. مینا۹۴
    مینا۹۴ گفته:

    بسیاااااار کامل و عالی
    واقعا مقاله ای بود که ارزش مطالعه کردن داشت. متشکر و خسته نباشید نویسنده عزیز

    پاسخ
  3. Amir
    Amir گفته:

    لینک سازی خارجی اخیرا بسیار ریزبینانه توسط گوگل رسد می شود و کوچک ترین موضوعی در آن جریمه را به دنبال خواهد داشت. متاسفانه از آغاز سال ۹۸ سایت هایی که با لینک سازی سئو کرده بودیم به مشکلات پیچیده ای بر خوردند و بعضی از آن ها هنوز هم برطرف نشده است.

    پاسخ

تعقیب

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.