اصول و قواعد لینک سازی داخلی
سلام دوستان مقاله امروزمون در مجموعه مقالات آموزش سئو سایت، درباره اصول و قواعد لینک سازی داخلی هستش و میخوایم بطور مفصل درمورد این روش موثر و راهکار های درست استفاده از اون با شما صحبت کنیم. با من همراه باشید….
لینک سازی داخلی چیست؟
گفتیم یکی از ارکان خیلی مهم برای معرفی یک صفحه و اعتبار دادن به محتوای اون، لینک دادن به همون صفحه است.
حالا یه زمانی هست که شما از سایت های دیگه، وبلاگ ها یا شبکه های اجتماعی به اون صفحه لینک میدید؛ یه وقتایی هم این لینک سازی از صفحات داخل وبسایت خودتون انجام مثل اینجا که داریم راجب لینک سازی داخلی صحبت میکنیم و میخوام بهتون پیشنهاد بدم مقاله لینک سازی حرفه ای رو مطالعه کنید که بیشتر برای بخش خارجی نوشته شده و بدردتون میخوره.
اینجا من یه لینک سازی داخلی خوب به یکی دیگه از مقالاتم داشتم.
5 نکته مهم در لینک سازی داخلی
با دونستن این 5 تکنیک شما پایه های اصلی لینک سازی داخلی رو شناختید بهتون تبریک میگم!
حالا برای اینکه در این خصوص کاملا حرفه ای بتونید عمل کنید، من پیشنهاد میکنم این مطلب رو تا انتها دنبال کنید که مطمئنا خیلی به دردتون میخوره
لینک سازی داخلی چه فایده ای برامون داره؟
به چند دلیل لینک سازی داخلی بسیار بسیار توی کیفیت سایت ما از نظر سئو تاثیر گذاره؛ با هم این چند دلیل رو بخونیم!:
- موجب افزایش زمان ماندگاری کاربر داخل سایتمون میشه. ( اگر درست و اصولی انجام بشه )
- اگر از صفحات خوب سایتمون با یه استراتژی درست این کار انجام بشه میتونه لندیگ پیج هامون رو به شدت قوی کنه.
- روند واکشی ( fetch ) محتوای سایتمون رو برای ربات های گوگلل بسیار راحت تر و سریع تر میکنه.
- اگر یکسری اصول و قواعد رو توی ایجاد این لینک ها رعایت کنیم احتمال پنالتی شدن هم میتونیم بگیم تقریبا نداره.
خب طبیعتا یک سری اصول و قواعد وجود داره که اگر هم رعایت نشه و صرفا بیایم بدون در نظر گرفتن موضوعی شروع کنیم به لینک رد و بدل کردن ممکنه موجب تاثیرات مخرب هم توی سایت بشه… ولی نگران نباشید من هستم تا این نکات و قواعد رو خدمتتون بگم که ایشالا بهترین نتیجه رو از لینک سازی داخلی تون دریافت کنید.
اصول و قواعد لینک سازی داخلی
خب توی این قسمت حرفه ای ترین لینک هایی که میتونیم داخل سایت رد و بدل کنیم رو بهتون نشون میدم و ریزه کاری های internal link building رو هم توی ادامش خواهیم داشت.
1- سعی کنید مطالب مرتبط رو به هم لینک کنید.
اولین نکته ای میتونم بهتون بگم اینه که از مطالب مرتبط به هم دیگه لینک سازی کنید. این نوع لینک ها خیلی تاثیر زیادی دارن. همونطور که میدونید برای گرفتن بک لینک بهترین نوعش از سایت های مرتبطه، توی این بخش هم همینطوره. سعی کنید مطالب هم رده با هم تولید کنید و اون هارو به هم لینک بدید.
فقط دقت کنید عنوان مطالبتون کاملا یکی نباشه که تمرکز کلمه کلیدی رو از یک صفحه روی 2 صفحه نبره و قدرت نیاد پایین.
2- تعداد لینک های خروجی هر صفحه رو مدیریت کنید.
دوستان چون لینک سازی داخلی هایی که انجام میدیم اصولا لینک فالو ( follow ) هستش، با بالا رفتن تعداد لینک های خروجی یه صفحه اعتبار و قدرت اون به شدت کاهش پیدا میکنه.
از این رو پیشنهادم اینه که از 1 تا 5 عدد لینک خروجی برای هر صفحتون در نظر بگیرید که اون هم کیفیتش رو از دست نده.
3- انکر تکست هاتون رو متنوع در نظر بگیرید.
انکر تکست یا همون عنوان کلمه ای که باهاش لینک میدید، یکی از تاثیر گذار ترین موارد توی کیفیت لینک سازی داخلیه بخصوص اخیرا که گوگل با ارائه الگوریتم پیشرفته پنگوئن، بطور جدی این anchor text ها رو بررسی میکنه.
یه زمانی همه با کلمه کلیدی یه صفحه بهش لینک میدادن و این بهترین نوع لینک برای اون صفحه بود. اما الان اینجوری نیست!
برای اینکه روند لینک سازی تون طبیعی تر به نظر بیاد سعی کنید با کلمات و عبارات متنوعی به یک صفحه لینک بدید؛ این عبارات میتونن علاوه بر کلمه کلیدی تون، عبارات مترادف با اون، بخشی از کلمه کلیدی، کلمه کلیدی به همراه اضافه کردن چند کلمه به اول و آخرش، آدرس اون صفحه ( url ) و یا اگر میخواید به صفحه اصلی سایت لینک بدید حتی اسم برند باشه.
الان توی همین مطلب اگر دقت کنید من با دو کلمه ” لینک سازی حرفه ای ” و ” گرفتن بک لینک ” به یه صفحه لینک دادن این یعنی تنوع توی انکر تکست.
نکته خیلی مهم
دوستان به هیچ وجه انکر تکست هاتون رو پس از فتچ شدن تغییر ندید. این موضوع خیلی تاثیر منفی میزاره روی صفحه ای بهش لینک داده شده؛ اگر کل صفحه هاتون هم به یک کلمه لینک دادن به صفحه اصلی، عیب نداره با تولید بک لینک های بیشتر برای اون صفحه تعادل رو براش برقرار کنید و اصلا به عنوان لینک های قبلی دست نزنید.
4- لینک هایی ایجاد کنید که کاربر روش کلید کنه
بهترین نوع لینک سازی رو انجام دادید اگر کاربران سایتتون روی لینک ها کلیک کنن. خب چطور لینک هایی ایجاد کنیم که نرخ کلیک روی اون ها زیاد باشه؟
- همونطور که توی مورد اول گفتم از صفحات مرتبط لینک سازی انجام بدید چون کسی که به مطالعه اون مقاله علاقه مند باشه، احتمالش زیاده که از مقاله های دیگه توی اون زمینه هم دیدن کنه.
- کلیک کردن روی یک لینک رو به کاربرتون پیشنهاد بدید. نیاز کاربر رو بشناسید و با یه پیشنهاد خوب برای وارد شدن به یه صفحه نیاز اون رو برطرف کنید.
- از کلمه هایی مثل اینجا ، ادامه مطلب و … برای لینک کردن یه صفحه جدا خودداری کنید. دیگه دوره این لینک ها گذشته و تعادل انکر تکست های اون صفحه مقصد رو هم به هم میزنه.
- حتما رنگ لینک هاتون با رنگ محتوا متفاوت باشه.
5- لینک هاتون رو توی محتوا پراکنده کنید
این خیلی مهمه که لینک سازی بصورت پراکنه توی محتواتون انجام به و یهو یادتون یوفته که باید لینک سازی هم بکنید و توی 2 تا خط بیاید 4 تا لینک بزارید!
لینک سازی رو بصورت نا نتمرکز توی محتوا انجام بدید و این چند نکته رو در نظر داشته باشید:
- لینک های بالای صفحه از ارش بیشتری برخوردارند ( پس مهم ترین لینک هاتون رو بالای محتوا بزارید )
- لینک هایی که طولش بیش از 2 کلمه باشه بیشتر موجب کلیک شدن میشه.
- از تگ های سر تیتر h3 و h4 هم میتونید برای لینک دادن به صفحه ها مهم سایتتون استفاده کنید.
استراتژی لینک سازی داشته باشید
دوستان علاوه بر نکات و قواعدی که توی قسمت بالا برای لینک سازی گفتیم و رعایت کردنشون خیلی میتونه کمکتون کنه، داشتن استراتژی برای لینک سازی داخلی خیلی توی نتیجه نهایی موثره
مثلا یکی از استراتژی ها اینه که شما بیاید توی یک موضوع مقالات مفیدی رو تولید کنید و یه صفحه رو به عنوان مرجع برای اون موضوع در نظر بگیرید و از همه محتوا های تولید شده توی اون موضوع به اون صفحه لینک بدید… سپس از اون صفحه های مرجعی که برای هر موضوع در نظر گرفتید، به صفحه اصلی سایت یا به مهم ترین صفحه لینک بدید.
این نوع لینک سازی حرفه ای ترین و موثر ترین روش برای گرفتن بهترین بازخورد توی کلمات کلیدی پر رقابته.
خدمات سئو و بهینه سازی سایت
مجموعه خدمات سئو با جمع آوری بهترین و با تجربه ترین سئو کار های کشور ارائه کننده خدمات سئو سایت بصورت پیشرفته برای کسب و کار شما و اگر فرصت انجام اینگونه کار هارو برای ارتقا وضعیت سایتتون رو ندارید میتونید اون رو به ما بسپارید.
اگر لینک هایی که از صفحه سایت خارج میشوند، به صفحات قدرتمند داده شده باشند ( چه صفحات داخل خود سایت باشند چه در سایتی دیگر ) تاثیر گذاری مثبت هم روی خود صفحه خواهند داشت.
و اگر هم بخواهیم به صفحات ضعیف لینک بدهیم بهتر است از نوع نو فالو استفاده کنیم.
البته جسارت من رو ببخشید اما من با لینک خروجی از صفحه موافق هستم و اگر قانون های اون رعایت بشه میتونه به جای منفی تاثیر گذاشتن موجی تاثیر مثبت هم بشه
بسیار عالی ممنون از نظر خوبتون.
عرض سلام دارم خدمت جناب پیری
مطلب مفید و کاربردی بود با توجه به مواردی که در این پست قرار دادید سوالی داشتم از محضرتون در خصوص سئو لینک سازی
اینکه لینک سازی با لینک اول هر صفحه به خود همون صفحه باشه، با توجه به قدرت لینک اول به نظر شما کار درستی هستش؟
سلام
این هم روشی هستش که بعضی از وبمستر ها از اون برای لینک سازی داخلی و سئو همون مقاله نوشته شده استفاده می کنند ولی من پیشنهاد نمیکنم این روش رو چون احتمال برخورد گوگل با این نوع لینک ها وجود داره ولی میتونید برای اینکه نتیجه اون رو ببینید داخل چند مورد از مقالاتتون این نوع لینک سازی رو انجام بدید.
روش صحیح تر برای ایندکس سریع و خوب مقاله تازه نوشته شده لینک سازی از مقالات و صفحات قدیمی سایت به اون مقاله هستش.
بسته آموزشی همین موارد رو توضیح میده یا نکات دیءه ای هم در مورد لینک سازی داخلی پوشش داده میشه ؟
بعد سوال دیگه اینکه اگر با یک کلمه به دو صفخه لینک بدیم مشکلی به وجود میاد ؟
سلام در مورد سوال اولتون اینکه خب طبیعتا خیر؛ در بسته آموزش لینک سازی داخلی همه چیز از صفر تا صد به همره ریزه کاری ها و تکنیک های پیشرفته ارائه شده که این موارد بخشی از آموزش های مقدماتی اون بسته رو شامل میشه.
اما در مورد سوال دومتون؛ بله مشکل پیش میاد و کار استانداردی نیست که با یک کلمه ( انکرتکست ) به دو صفحه مجزا لینک داده بشه. این کار قدرت اون کلمه رو بین دو صفحه تقسیم میکنه و باعث میشه که تمرکز کامل از یک صفحه برداشته بشه و این اصلا اتفاق خوبی نیست.
ممنون. بسیار عالی بود
🙏
ممنون از توضیحات. بسیار عالی…
خيلي خوب و كامل بود
میشه از یک مقال چند بار به مقاله اصلی لینک داد؟
مقاله ای با مطالب مفیدی بود. ممنون