چطور سئوکار شویم؟

چطور سئوکار شویم؟

چطور سئوکار شویم؟ چطور از سئو درآمد عالی کسب کنیم!؟ آینده شغل سئو چطور خواهد بود؟

موضوع اصلی این مقاله ما این سوالات هستند. یادم میاد چند سال پیش که تازه شروع به فعالیت و آموزش دیدن در زمینه سئو کرده بودم، پستی رو داخل اینستاگرام دیدم:

اگر کسب و کار شما در اینترنت حضور نداشته باشد تا چند سال دیگر در  دنیای واقعی هم جایگاهی نخواهد داشت.

بیل گیتس

حالا اینکه این مطلب واقعا گفته بیل گیتس باشه رو نمیدونم!!

چند سالی گذشت و دیدم روز به روز داره تعداد پروژه های شرکتی که داخلش کار می کنم بیشتر میشه… ما اونجا همه فعالیت های مربوط به دیجیتال مارکتینگ رو انجام می دادیم ولی شاید وارتون نشه تو این همه خدماتی که ارائه می شد، فقط سئو و ویدیو مارکتینگ بود که شرکت رو سرپا نگه داشته بود!

همش یاد حرف این پست اینستاگرامی می افتادم و می دیدم که همه دوست دارن توی بازار شلوغ اینترنت برای خودشون جایگاهی دست و پا کنند و خودم به چشم پیشرفت فوق العاده شرکت هایی که این موضوع رو جدی می گرفتند دیدم.

برای حضور در اینترنت ویترینی بزرگ وجود داشت به اسم گوگل که اولین جایی که برای خود نمایی تو این فضا به ذهن خطور می کرد، همین حضور داشتن تو این ویترین بود. مغازه گوگل صب تا شب بازه و هیچ محدودیت مکانی هم برای مراجعه کننده ها نداره و از همه دنیا هر ساعتی از روز میتونند مشتریان به شمما سر بزنند و تراکنش مالی انجام بدهند.

چقدر اعجاب انگیزه این گوگل! 

حالا چجوری میشه توی این موتور جستجو حضور موثر داشت و یه جایگاه خوب دست و پا کرد؟

سئو 

اینجاست که سئو اومد و خیلی از افراد رو به سمت خودش کشوند و امروز شما هم جزو این افراد به حساب میاید. اما تو این مقاله نمی خوام راجب سئو صحبت کنم؛ بحث اصلی ما توی این مطلب سئوکار شدن هستش. نگرانی ها و سردرگمی هایی که در شروع کار سراغ شما میاد رو کاملا درک می کنم و میدونم که الان هر چی سرچ کردید مطلب هایی مثل سئو چیست؟ و … رو دیدید که هیچ کمکی به شما و انتخاب راهتون نکرده! بریم که استارت سئوکار شدن رو با یه دید درست و هدفمند داشته بزنیم.

چطور سئوکار شویم؟

چطور سئوکار شویم؟

از کجا سئوکار شدن رو شروع کنیم؟

شروع هر کاری متاسفانه با مفاهیم تئوری هستش و یکم باید تحمل به خرج داد تا به مرحله عمل و اجرا هم برسیم. تو مرحله اول شما باید برای سئوکار شدن، گوگل رو بشناسید و یکمی راجب الگوریتم های اون مطالعه کنید.

گوگل یکسری قواعد و چارچوب ها تعیین کرده که افراد برای بدست آوردن رتبه های بالا دست به بعضی تخلفات نزنند. این کار رو سطحی نبینید! بالا بودن روی یکسری عبارات کلیدی می تونه درآمد میلیاردی رو بصورت روزانه به همراه داشته باشه و خیلی مهمه که گوگل به کی رتبه اول رو بده.

اون کار شو خوب بلده شما باید فقط ببینید که راجب الگوریتم های رتبه بندیش چی گفته و قوانین پایه اون برای اعتبار سنجی مطالب یک وب سایت چی هستش.

اگر توی فهم مطالب اون به مشکل خوردید مقاله آموزش سئو مقدماتی رو یه نگاهی بندازید تا بهتون بگه اون اصطلاحایی که بکار رفته چی هستند!

حالا من توی این مقاله هم سعی می کنم اطلاعاتی رو که بیش رو براتون آماده کنه، در اختیارتون قرار بدم و بعدا برید با تمرکز کامل و نگاه دقیق تر مطالعه هاتون رو انجام بدید.

حمید امیدی آموزش سئو

سئوکار کیست و چه تکنیک هایی بلد است؟

سئوکار کسیه که همونطور که گفتم اصول و پایه های رتبه بندی رو میدونه و با استفاده از اون ها و البته خلاقیت خودش، تکنیک هایی رو بکار میگیره که گوگل اون رو دوست داشته باشد!!

اما قبل از اینکه بخواد الگوریتم های گوگل رو بشناسه، باید بدونه رایج ترین اصطلاخاتی که در سئو بکار میره چیا هستند و طبق اون ها مطالعاتش رو انجام بده:

اصطلاحات رایج در سئو:

یک سئو کار باید حتما این موارد رو بشناسه و با شناخخت اصطلاحات، بتونه درک در تری از الگوریتم ها و توضیحاتی که داده میشه بدست بیاره…

اصطلاحات سئو

اصطلاحات سئو

  1. keyword یا کلمه کلیدی: پیاده سازی سئو روی یک سایت با پایه کلمه کلیدی اون انجام میشه. کلمه کلیدی یعنی شما با چه عبارتی میخواید رتبه هاب بالای گوگل رو داشته باشید!؟ عنوان شغل شما، محصولاتی که میفروشید، خدماتی که ارائه می کنید و … همه و همه کلمات کلیدی سایت شما هستند. هر سایت میتونه بی شمار کلمه کلیدی داشته باشه که معمولا برای هر صفحه از 1 تا 3 عدد از اون ها در نظر گرفته میشه و روش کار میشه که با اون کلمات به رتبه بالا برسه.
  2. onpage seo یا سئو داخلی: کلا فعالیت هایی که برای سئو سایت انجام میشه به دو صورت هستش یا داخل سایته یا خارج از سایته که به اون فعالیت های داخلی onpage یا سئو داخلی میگن؛ با داشتن یوزر نیم و پسورد سایت و هاست میشه همه اون هارو انجام داد.
  3. offpage seo: یا سئو خارجی: یکسری فعالیت ها هم وجود داره که خارج از سایت انجام میشه و هدف اون ارسال پالس های مثبت به گوگل و محبوب یا معتبر نشون دادن سایت هستش. حالا تو ادامه بعضی تکنیک های offpage رو بهتون معرفی می کنم که ابهام تون در مورد این اصطلاح برطرف شه
  4. headings یا سرتیتر ها: در بخش سئو داخلی،  سر تیتر های شما اهمیت ویژه ای دارند برای همین ممکنه اسم heading رو زیاد بشنوید و لازمه حتما راجب اون مطالعه انجام بدید.
  5. متا تگ meta tag: یکی دیگه از اصطلاحات بسیار رایج در سئو متا تگ یا meta tag ها هستند. این تگ ها، فضایی هستش که زبون html ( زبون طراحی صفخات سایت ) برای معرفی محتوای سایت به گوگل به وجو آورده و کاربرد خوبی در سئو کردن سایت داره.
  6. کانتنت یا content: در واقع محتوا؛ مهم ترین موضوع در سئو هستش که با عنوان های تولید محتوا، بازاریابی محتوا کانتنت کارکتینگ و … از اون یاد میشه و بلد بودن اون برای شما بهترین موهبت برای سئو کردن سایت خواهد بود. حالا راجب محتوا نویسی و این موارد مطالب خیلی خوبی رو دارم که بهتون پیشنهاد بدم.
  7. بک لینک یا backlink: خب بک لینک و لینک سازی هم عبارتی هستش که به وفور در مورد اون خواهید شنید؛ یکی از تکنیک های offpage محسوب میشه که با پخش کردن لینک سایت در فضای اینترنت، سعی در ایجاد اعتبار برای سایت داره؛ این مورد هم از اصلی ترین های سئو از شروع تا همین امروز بوده؛ البته بسیار تخصصی و حساسه که اجرای اون یکمی ریسکی هستش  و اگر درست انجام نشه میتونه موجب جریمه شدن از سوی گوگل بشه ( لینک سازی کلا تخلفه! )
  8. title با عنوان: عنوان صفحات شماست و از موارد مهم در onpage محسوب میشه. همون چیزیه که گوگل شما رو با اون در نتایجش نشون میده
  9. متای توضیحات یا description: یکی از همون متا تگ هاست که بهتون گفتم و بسیار مهمه؛ توضیحاتی هستش که زیر عنوان سایت شما در گوگل نمایش داده میشه و در واقع چکیده مطلب شما رو بیان میکنه: الان متای توضیحات ما همون دو تا سوالی هستش که اول مقاله مطح کردیم.
  10. خزنده گوگل یا creawler: ربات گوگل هستش که داخل صفحات میخزه و صفحات رو داخل موتور جستجو  به نمایش در میاره. الگوریتم ها بر روی خزنده ها نوشته میشن که بر اساس یک سری قوانین صفحات رو رتبه بندی کنند.
  11. ایندکس یا index: وقتی یک صفحه سایت شما در موتور جستوجو نمایش داده بشه، یعنی اون صفحه شما ایندکس شده. در واقع کار خزنده گوگل هستش که صفحات رو ایندکس کنه.
  12. سایت مپ یا نقشه سایت sitemap: نقشه سایت ابزاری هستش که کار رو برای creawler گوگل راحت تر میکنه و اون رو راهنمایی میکنه که سریع تر صفحات سایت رو ایندکس کنه
  13. لینک داخلی یا لینک سازی داخلی: ارتباط سازی بین صقحات داخل سایت که کاربر رو از یک صفحه به صفحه دیگر انتقال بده، از تکنیک های مهم onpage محسوب میشه و کلی روش های جالب و کارآمد داره.
  14. لینک فالو و نوفالو follow or nofollow: دو نوع کلی از لینک ها وجود دارند که یکی به گوگل میگه منو دنبال کن و دیگری میگه از دنبال کردن من پرهیز کن که از اسمش مشخصه کدوم به کدومه!
  15. الکسا یا alexa: سایتی هستش که به تمام سایت های دنیا رتبه میده و رتبه دادن اون یک سری  شاخص ها و فاکتور هایی داره که برای سئوکار ها مهمه و باید بعدا راجبش مطالعه کنید.

و موارد خیلی زیاد دیگه که فکر میکنم تا همینجا هم که اینارو گفتم باعث خستگی و سردرگمی شده اما نگران نباشید این ها همه مواردی هستند که برای شما با نهایتا 1 هفته مطالعه بطور کلی بر طرف میشه و برای کسی که بخواد یک شغل پر درآمد و با پرستیژ رو داشته باشه، دغدغه ای به حساب نمیاد.

خب حالا که با این موارد آشنا شدید، خیلی خوب شد و بخش از مسیر سئوکار شدن رو طی کردید. حالا میتونید خیلی راحت تر برید سراغ مطالعه در مورد الگوریتم های گوگل و اون ها رو بشناسید. اگر با این اصطلاحات آشنا نمی شدید مطالعه اون الگوریتم ها هم براتون عذاب آور میشد وخیلی مطالبش رو نمی فهمیدید.


یک عدد نکته مهم در مورد شغل سئو

ببینید برای شروع کار، خواهشا عجله نکنید. اول باید شما مسیر رو به دقت ببینید، هدف گذاری تون رو انجام بدید و بعد شروع به کار کنید تا یک سئوکار موفق بشید.

اگر این اطلاعات براتون پیچیده بود، پیشنهاد می کنم اول مقاله شغل سئو رو مطالعه کنید.


خب وقتی رفتیم و الگوریتم های گول رو شناختیم، متوجه این موضوع میشیم که نگاه نسبت به بهینه سازی سایت باید چجوری باشه و چه نکاتی رو حتما رعایت کنیم که گوگل ما رو جریمه نکنه. تو مرحله بعد باید با فضای فعالیتی که یک سئو کار داره آشنا بشیم و ببینیم کلا چه بخش هایی برای سئو کردن سایت وجود داره؟ مرحله به مرحله اون ها رو بشناسیم و راجبشون مطالعه کنیم.

معرفی فضای فعالیت یک سئو کار بر روی سایت

کل فضایی که یک سئو کار باید بشناسه و طرح ریزی استراتژی سئوش رو روی اون انجام بده، به 2 بخش مختلف تقسیم میشه:

  1. داخل سایت
  2. خارج سایت
سئو داخلی و سئو خارجی

سئو داخلی و سئو خارجی

همونجوری که تو قسمت اصطلاحات سئو گفتیم، میشه کلا دنیای بهینه سازی سایت رو به دو بخش onpage و offpage تقسیم کرد و بطور جداگونه روی هر کدوم از این موارد تمرکز گذاشت. شما برای شروع کار بهتره که اول برید سراغ سئو داخلی و کل اون رو یاد بگیرید و سئو خارجی رو در مرحله دوم فعالیت خودتون در نظر بگیرید.

سئو داخلی رو میشه کلا به 3 بخش محتوا، لینک های داخلی و کد های سایت تقسیم کرد که بخش کد ها برای اکثر سایت ها به عهده طراح هستش و بیشتر سرو کار شما با دو قسمت دیگه خواهد بود.

فکر میکنم زیاد صحبت کردن راجب مفاهیم تخصصی سئو برای شما خسته کننده باشه و سعی میکنیم این مطالب رو بگذاریم برای مقالات دیگه که با تمرکز کامل برید سراغشون و مطالعه کنید.

آموزش سئو سایت

این مقاله رو که تموم کردید اگر دوست داشتید سری به صفحه آموزش سئو ما هم بزنید تا هم پکیج های آموزشی رو ببینید و هم مقالات آموزشی رایگان سئو که قطعا خیلی به کارتون خواهد اومد.

چطور از سئو درآمد عالی کسب کنیم!؟

چطور از سئو درآمد عالی کسب کنیم!!!؟ یکی دیگه از سوال هایی هستش که برای خیلی از علاقه مندان به شغل سئوکار بودن به وجود اومده دوست دارن ببینند که وقتی ما همه این موارد رو یاد گرفتیم و برای اون زمان گذاشتیم، نتیجه کار برای ما چجوری خواهد بود و یک سئوکار بطور کلی چقدر حقوق میگیره؟

اولا مثل همه شغل ها درآمد شغل سئو هم بستگی خود فرد داره و میتونه در حد ماهی 1 یا 2 تومان باشه یا به ماهی 1 میلیاد برسه.

شاید بگید این عدد آخری اغراق بود ولی اصلا اینطور نیست و فقط بستگی به رویکرد فعالیت شما داره؛ سئوکار ها چون نوعی مارکتینگ انجام دهند و فروش هم سقفی برای درآمد نداره، پس میتونیم بیشتر از این عدد هم برای درآمد ماهیانه یک سئو کار در نظر بگیریم.

درآمد کارمند سئو و مدیر سئو در یک شرکت:

اگر بخواهید یک سئوکار کارمند شوید، میتوانید در آمد از ماهی 1.8 میلیون تا 4 میلیون تومان را برای خود در نظر بگیرید که ما نویز های حقوق را دیگر در نظر نمی گیریم ( یعنی ممکنه شرکت هایی هم باشند که حقوق هایی خارج از این بازه پرداخت کنند ولی تعدادشان محدود است. )

مدیر سئو در یک شرکت حقوق 3 الی 20 میلیون تومان دریافت میکند که این بستگی به شرکت مربوطه دارد و مثلا حقوقی که دیجی کالا برای مدیران خود در نظر میگیرد با حقوقی که یک شرکت متوسط در شهرستان برای مدیر خود در نظر میگیرد متفاوت است.

حقوق شما بستگی به میزان حرفه ای بودن، نمونه کار ها، رزومه و …دارد که نیاز خاصی به تحصیلات ویژه هم برای سئوکار بودن وجود ندارد و تنها قدرت اجرا و دید شما نسبت به استراتژی های سئوست که باعث می شود جایگاه شما تغییر کند.

درآمد عالی متلق به کدام سئوکار هاست؟

درآمد عالی متلق به سئوکار هایی است که کار سئو را با یک حرفه دیگر تلفیق میکنند و از آن بهره می برند! مثلا شما کسی رو سراغ دارید که در زمینه فروش یک سری محصولات یا خدمات مشغول هستش؛ میتونید بخش فروش اون رو در انترنت با هزینه خودتون راه اندازی کنید و زمانی که به فروش رسید، درصد خودتون رو از فروش محصولات یا خدمات بردارید.

سئوکاری که بتونه از حرفه خودش برای فروش محصولات یا کار های دیگه در اینترنت استفاده کنه، امروز بهترین درآمد رو در بین همکارانش خواهد داشت. ببینید روش کار به این صورت هستش که در واقع بازاریاب یک شرکت در اینترنت خواهید بود. ولی نه به این شکل که شما سراغ کسی برید بلکه شما سایت رو سئو میکنید، تو ویترین اصلی گوگل قرار میگیرید و خریداران کل ایران یا گاها کل دنیا به سمت شما سرازیر میشن!

سئو کار پردرآمد

سئو کار پردرآمد

اگر سری به سایت گوگل ادوردز بزنید، میتونید میزان سرچ حدودی کلمات کلیدی رو ببینید و متوجه بشید که چقدر افراد داخل اینترنت به دنبال نیاز هاشون میگردند. اون موقع متوجه میشید که امروز هیچ بازاری به اندازه اینترنت، پتانسیل برای فروش نداره …

حالا این یکی از راه رای درآمد زایی عالی از سئوکار بودن هستش و غیر از این مورد روش های دیگه ای هم وجود داره که کلا اساس کار راه اندازی یک گروه سئو یا فعالیت شخصی بر روی یک وب سایت هستش. البته هر کسی نسبت به شرایط زندگی خودش باید مسیرش رو انتخاب کنه با توجه به روحیاتی که داره هدف گذاریش رو انجام بده.

یه چیز دیگه هم در مورد این حقوق هایی که خدمتتون گفتم در نظر بگیرید که امروز این حقوق ها برای سئوکار در نظر گرفته میشه شاید اون موقعی که شما در حال مطالعه این مطلب هستید شرایط کاملا تغییر کرده باشه 😉

چطور میتوانیم یک سئوکار حرفه ای شویم؟

اما سئوکار امروز زیاد داریم ولی درآمد های هنگفت همونجوری که گفتم فقط برای حرفه ای هاست؛ چه بخواید یه کارمند سطح بالا تو یک شرکت باشید، چه بخواید مدیریت کنید یک گروه سئو رو و چه قصد داشته باشید خودتون از کار درآمد کسب کنید.

برای اینکه یه سئوکار حرفه ای بشید، باید یکسری توانایی ها رو تو خودتون تقویت کنید:

  • یک سئوکار حرفه ای باید بتواند خوب بنویسد! نویسندگی شاید از نظر شما یک کار پیش پا افتاده برای یک سئو کار حرفه باشد ولی اصلا اینطور نیست و شخصی که بتواند خوب بنویسد مشکلی برای درآمد زایی نخواهد داشت چه تنها کار کند چه در یک شرکت
  • وبگردی و آشنایی کامل به سایت های معتبر، یک سئوکار حرفه ای میتواند سریعا به چیزی که نیاز دارد در اینترنت دسترسی پیدا کند و سایت های معبر در هر زمینه را می شناسد.
  • روانشناسی و فروش یکی دیگر از ویژگی های سئوکار های موفق است؛ آنها اصول روانشناسی در نوشتن و تولید محتوا، به خوبی می شناسند و با بهره گیری از آن ها سایتی لذت بخش به کاربرشان نمایش می دهند.
  • آنالیز و بررسی مستمر هم یکی از ویژگی هایی است که داشتن آن باعث می شود هیج وقت از رقیبان خود عقب نمانید و با شناسایی تکنیک های پیشرفته ای که سایت های موفق دنیا استفاده ممی کنند، سایت خود را در سریع ترین زمان به جایگاه مطلوب برسانید.
  • یک سئو کار حرفه ای طراحی سایت را بلد است و در زمان هایی که نیاز به ایجاد تغییر در ساختار سایت دارد، محتاج کسی نمی شود و خوش میتواند به راحتی آن را اعمال کند.
  • بروز بودن هم که یکی از مهم ترین فاکتور های یک سئوکار است و باید سریعا الگوریتم های جدید گوگل را شناسایی کند و جهت بهینه سازی سایت متاسب با آن ها اقدام کند.

یک پیشنهاد نسبتا خوب!

مقاله سئو محتوا بهتون میگه که چطور محتوای سایت رو سئو کنید و فکر میکنم به دردتون بخوره.

شاید بعد از خوندن این مقاله یکم همین الان احساس خستگی کرده باشید اون هم بخاطر اینه که من سعی کردم همه چیز رو بدون کم و کاستی بهتون بگم و از شروع تا درآمد هر چیزی رو که لازمه بدونید… این رو در نظر بگیرید که این یک شغل هستش جزو شغل های پر درآمد و مناسب هم به حساب میاد. برای اینکه وارد اون بشید منطقیه که مدت زمانی رو به اون اختصاص بدید و برای هزینه کنید ( منظور زمان و انرژیه ) متاسفانه من هم از اون دسته افراد نیستم که فقط انرژی مثبت بدم و بگم همه چیز حله!؛ نه برای کار کردن و رسیدن به جایگاه مناسب باید تلاش کنید ولی این رو بدونید ثمره تلاشتون رو هم حتما خواهید گرفت.

 شروع کار

وقتی مطالعه هاتون رو انجام دادید، اول وب سایت یا حداقل وبلاگ خودتون رو راه اندازی کنید تا فضای تمرین و آزمون خطا برای مشا باشه، یک سری کلمات کلیدی رو برای وبلاگتون در نظر بگیرید و سعی کنید روی اون کلمات به جایگاه مطلوب برسید. راه اندازی وبلاگ خوبیش اینه که هزینه ای رو هم براتون نداره و میتونید فضای تمرین رایگان داشته باشید.

اگر روی سایت هم کار کنید باز مشکلی نیست و اتفاقا نتیجه طبیعی تر رو خواهید دید؛ مهم اینه که حتما مطالب تئوری که می خونید رو یکجا برای خودتون اجرا کنید و نتیجه اون رو ببینید که بتونید بعد از مدتی برای خودتون استراتژی شخصی سئو رو طرح ریزی کنید.

سیاوش پیری آموزش سئو

مشاوره سئو سایت

مشاوره سئو سایت هم یکی از خدمات ماست که اگر قصد دارید خودتون به تنهایی سایتتون رو سئو کنید و نیاز به یک مربی و مشاور دارید، می تونید با مرجعه به صفحه مشاوره سئو، اطلاعات مربوط به روال این کار رو بدست بیارید.

11 پاسخ
  1. سپیده کاروزی
    سپیده کاروزی گفته:

    مطلب بسیار خوب و کاملی بود.
    ممنون لطفا باز هم از مقالات راهنمایه شروع کار بزارید

    پاسخ
  2. ساناز رحیمی
    ساناز رحیمی گفته:

    بهترین فیلم آموزشی برای شروع کار کدام هستش در صورتی که هیچ اطلاعاتی نداشته باشیم و تازه بخوایم شروع کنیم؟
    شروعی که برای رسیدن به درآمد نیاز به زمان معقول داشته باشه و نه زیاد
    چون در حال حاضر نمیتوانیم با این شرایط برنامه ریزی خیلی بلند مدت هم داشته باشیم…

    پاسخ
    • سیاوش پیری
      سیاوش پیری گفته:

      بهترین گزینه بسته آموزش تولید محتوا هستش بدون تردید که کامل مسیر شما رو مشخص میکنه و در زمان کم میتونید یک نگاه درست به شغل و نحوه کسب درآمد از طریق اون رو پیدا کنید.

      پاسخ
  3. سهیل کاملی
    سهیل کاملی گفته:

    چقدر زمان لازمه تا از صفر به جایگاه یک سئو کار حرفه ای دست پیدا کنیم و واقعا درآمد بدست بیاریم؟

    پاسخ
    • سیاوش پیری
      سیاوش پیری گفته:

      این زمان کاملا بستگی به خود شما دارد و میتواند از 2 ماه تا 1 سال طول بکشد. ما کارآموز هایی را داشتیم که از ماه دوم دریافتی داشته اند؛ از طرفی افرادی هم بودند که 6 ماه زمان گذاشتند و به این جایگاهی نرسیدند متاسفانه
      کار سئو برای من و همکارانم بسیار لذت بخش است و اگر به این شکل نباشد رشد و پیشرفت در آن هم مشکل خواهد بود و این بسته به روحیات و علاقه مندی شماست که تا چه حد با این کسب و کار ارتباط برقرار کنید.
      اما در حالت نرمان هر کسی باید بتواند تا نهایتا 6 ماه خود را به مرحله درآمد و بازدهی مالی برساند.

      پاسخ
  4. سیما رجبلو
    سیما رجبلو گفته:

    یادگیری html و css هم برای سئو لازم است؟
    و اینکه غیر از این دو برنامه نویسی دیگه ای هم وجود دارد که لازم باشد؟

    پاسخ
    • سیاوش پیری
      سیاوش پیری گفته:

      خیر سئو به هیچ زبان برنامه نویسی ربطی نداره البته که بلد بودن آن میتواند برای برخی پروژه ها مفید واقع شود ولی سئو کلاه سفید که پیشنهاد اصلی ماست نیازی به زبان های برنامه نویسی ندارد.
      در خصوص html و css هم که زبان برنامه به حساب نمی آیند، بیشتر در طراحی سایت و تغییر در ساختار طرح سایت کاربرد دارند اما یادگیری آن ها به سئو کار ها پیشنهاد می شود در اولویت دوم.

      پاسخ
  5. m
    m گفته:

    مطلب خیلی مفیدی بود مرسی
    من علاقمندم که سئو حرفه ای یاد بگیرم اما رشته تحصیلیم کاملا بی ربط به کامپیوتره
    آیا لازمه حتما برم دانشگاه از رشته های کامپیوتر بخونم؟
    چه مهارتهایی باید یاد بگیرم؛لطفا راهنماییم کنید
    ممنون

    پاسخ
    • سیاوش پیری
      سیاوش پیری گفته:

      شریک بنده درهمین مجموعه لیسانس رشته عمران هستش. خیر هیچ نیازی به تحصیل کردن در زمینه کامپیوتر نیست و اگر علاقه مند هستید، یا با پشتیبانی وب سایت ما یا هر یک از همکاران که دوست دارید تماس بگیرید تا راهنماییتون کنند.

      پاسخ
  6. سجاد
    سجاد گفته:

    سلام
    اگر سِو رو به صورت کامل یاد بگیریم
    چجوری میتونیم پروژه بگیریم یعنی چجوری به ما اعتماد کنن وقتی که فقط اموزش دیدیم و میخوایم اولین پروژمونوشروع کنیم
    ایا راهی غیر سایت زدن برای خودمون هست؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.