مفاهیم اولیه سئو

مفاهیم اولیه سئو

سلام عرض می کنم خدمت کاربران محترم سایت خدمات سئو و دنبال کنندگان مقالات این وب سایت، با مفاهیم اولیه سئو در خدمت شما خواهم بود.

مفاهیم اولیه سئو موضوع این مقاله است در آن قدم اول یادگیری سئو را با هم بر خواهیم داشت. راهنمای شروع کار ، مفاهیم اولیه و پایه ای سئو برای یادگیری آن …

دوستان امروز قصد دارم مقاله ای در دسته بندی آموزش سئو داشته باشم که بیشتر برای دانشجویان یا علاقه مندانی که قصد دارند با مفاهیم اولیه سئو آشنا بشند، بدرد بخوره.

طی این مقاله قصد داریم یه دید کلی از سئو و بخش های اصلی این فرآیند داشته باشیم و بدونیم که برای سئو کار شدن می بایست از کجا کارمون رو شروع کنیم؟ با من همراه باشید…

آموزش سئو مقدماتی یا مبتدی

 

آموزش سئو مقدماتی و مفاهیمی که در ابتدای شروع به سئو کار شدن می بایست بدانیم، این مواردی بودند که در ویدیو بالا خدمتتان معرفی شد. اما شما برای اجرای عملی این موارد باید بتونید با علاقه و پشتکار، بطور جدی در خصوص هر کدوم از این بخش ها مطالعه کنید و حتما در یکی از این موارد:

  • تولید محتوا
  • لینک سازی خارجی
  • لینک سازی داخلی
  • بهینه سازی کد های سایت
  • برند سازی اینترنتی

متخصص و حرفه ای بشید. من خودم علاقه خیلی زیادی به تولید محتوا دارم و بطور مستمر در این زمینه مطالعه می کنم و سعی میکنم روز به رو با دونستن روش های جدید  به موفقیت های بیشتری تو این زمینه برسم.

در ادامه این مقاله میخوام تمام موارد رو یکبار دیگه بصورت متنی راجبش صحبت کنم و اگر نکته ای جا افتاد، دوباره به اون بپردازم. پیشنهاد میکنم برای این که مطالبی که یاد گرفتید براتون تثبیت بشه و یادتون نره،چند دقیقه هم وقت بزارید و یکبار این مقاله رو مطالعه کنید. مطمئن باشید که برای شما مفید خواهد بود.

لیست مطالب این مقاله:

  1. کلا سئو چیه؟

  2. مفاهیم اولیه سئو

  3. سئو داخلی ( onpage seo )

  4. بهینه سازی کد های سایت

  5. تولید محتوای درست و صحیح

  6. سئو خارجی ( offpage seo )

  7. بک لینک

  8. اعتبار برند

  9. شروع کار

 

کلا سئو چیه؟

کلا سئو چیه؟ به چه درد میخوره؟ چرا امروز انقدر صحبت در خصوص اون زیاد شده و گفته میشه از شغل های پر رونق در زمینه آی تی هستش؟

عرضم به خدمت شما که اگر این سوال هارو دارید، حتما چند دقیقه زمان بگذارید و مقاله اهمیت سئو رو مطالعه کنید تا اول بدونید برای چی میخواید سئو رو یاد بگیرید و یاد گرفتن اون برای شما چه سودی خواهد داشت!؟

اگر بخوایم به طور خلاصه سئو رو تعریف کنیم؛

می تونیم بگیم که سئو مجموعه راهکار ها و روش هایی هستش که به وسیله اون، سایت با کلمات کلیدی مخصوصی، به رتبه های اول گوگل می رسه و به وسیله اون میتونیم در دسترس مشتریان در سطح اینترنت باشیم.

در واقع سئو به شما کمک می کنه به جای اینکه شما دنبال مشتری بگردید، مشتری بگرده و شما رو پیدا کنه! سئو شما رو به نزدیک ترین نقطه به بازار هدف تون می رسونه.

شروع یادگیری سئو

مفاهیم مقدماتی سئو شامل چه مواردی هستش؟

همونطور که میدونید آموزش سئو در دو سطح مقدماتی و پیشرفته مطرح میشه و مواردی که توی این مطلب به اون می پردازیم، مفاهیم اولیه و پایه ای سئو هستند.

دوستان سئو بطور کلی به دو بخش:

  • داخلی ( onpage )
  • خارجی ( offpage )

تقسیم میشه.

این به این معنی هستش که بخشی از فعالیت های سئو داخل سایت انجام میشه و بخش دیگه ای از اون ها مربوط به خارج از سایت هستش.

هر کدوم از این بخش ها هم شامل مفاهیم و موارد مربوط به خودشون هستند که در ادامه به معرفی اون ها می پردازیم.

مفاهیم مربوط به سئو داخلی یا onpage seo

onpage seo همونطور که گفتیم شامل فعالیت هایی هستش که بصورت کامل، داخل سایت انجام میشه و همه اون ها رو میتونیم با وارد شدن به پنل مدیریت سایت یا هاست اون، پیش ببریم.

بهینه سازی کد های سایت

یکی از موارد موثر در سئو، کد های سایت، اصول بکار گرفته شده در طراحی سایت و ساختار/چیدمان وب سایت است.

گوگل استاندارد ها و اصولی رو برای طراحی سایت می پسنده؛ البته پسند اون هم بستگی خیلی زیادی به علایق کاربران داره و گوگل در واقع همواره سعی بر حفظ رضایت کاربران داشته و الگوریتم های خودشون رو برای رسیدن به این هدف طراحی میکنه.

بهینه سازی کد های وب سایت میتونه موجب چند نتیجه بشه:

  • افزایش سرعت لود سایت

زمانی که شما کد های سایتتون رو بهینه سازی کنید و یا از افزونه هایی بهره ببرید که موجب از بین رفتن فضا های اشغالی بیهوده بشه، سرعت لود سایت شما افزایش پیدا میکنه و نتیجتا باعث رضایت مندی بیشتر کاربران خواهد شد.

برای افزایش سرعت لود سایت در وردپرس میتونید از افزونه های مختلفی به نام های wp-super-minify و autoptimize و adminimize و WP Rocket بهره ببرید.

  • افزایش صفحات ایندکس شده سایت

صفحات ایندکس شده به صفحه هایی گفته میشه که گوگل  اون ها رو توی نتایج موتور جست و جو، به کاربران نشون میده.

وقتی که شما صفحاتی با ساختار استاندارد و درست داشته باشید، همچنین از موارد مثل site map ( نقشه سایت ) داخل وب سایتتون استفاده کنید، میزان صفحات ایندکس شده شما افزایش پیدا میکنه و طبیعتا بیشتر دیده خواهید شد. در این مورد مطالب مربوط به site map و robots.txt رو مطالعه کنید که شما خیلی راهنمایی میکنه.

  • بالا رفتن کارایی

سایتی که کاربران رو زود به مقصودشون برسونه و به سوال های اصلی اون ها پاسخ بده، بیشتر مورد توجه گوگل قرار میگیره و سئو اون سایت شرایط بسیار بهتری پیدا میکنه.

با طراحی سایتی استاندارد و کاربر محور، میتونید این مهم رو داخل سایتتون فراهم کنید تا علاوه بر موفق بودن در زمینه سئو، بتونید با نرخ مناسب تری کاربرانتون رو به مشتری تبدیل کنید.

علاوه بر این موارد موارد دیگه ای هم وجود دارند که از این دست هستند و اهمیت بهینه سازی کد های سایت رو می رسونند.

تولید محتوای درست و صحیح

اصلی ترین و مهم ترین عامل تاثیر گذار در سئو سایت شما، محتوا و مطالبی هستش که بر هر فرمی داخل سایت شما منتشر میشه! و برای آموزش سئو مقدماتی، این مورد قطعا مهم ترین بخشی هستش که باید بر روی اون تمرکز کنید.

تولید محتوای درست و صحیح

اگر برای سئو و مطالب مربوط به اون 3 بخش اصلی رو در نظر بکیریم، قطعا محتوا در راس اون 3 بحث قرار می گیره و اگر  درست و اصولی انجام بشه، میتونه حتی موارد دیگه رو هم به دنبال خودش به وجو بیاره و این اهمیت تولید محتوای درست در سئو هستش.

در زمینه تولید محتوا چند نکته اصلی رو بهش اشاره میکنم که میتونه سر نخ های مهم این بخش رو بهتون بده:

محتوای یونیک و با کیفیت داخل سایت قرار بدید

 

دیگه در حال حاضر میدونند که کپی کردن محتوای بقیه سایت ها هیچ بازخوردی از نظر سئو،  نمیتونه به دنبال داشته باشه.

از این برای اینکه از این مرحله به درستی بگذرید، توجه داشته باشید که باید، محتوایی که داخل سایتتون قرار میدید کاملا یونیک و تازه باشه و همچنین اون رو خودتون تولید کرده باشید.

اندازه محتوا

اندازه دقیقی برای تولید محتوای با کیفیت وجود نداره و افراد اصولا با توجه به رویکرد و برنامه ای که دارند، این مقدار رو  انتخاب  می کنند.

اما تعداد حداقلی برای مقالات و محتوا هایی که داخل سایت قرار داده میشه، توسط افزونه یواست 300 کلمه تعیین شده است ولی امروز با توجه به میزان رقابتی که در اکثر کلمات کلیدی وجود داره، مقالات کمتر از 500 کلمه تاثیر چندانی برای شما به دنبال نخواهد داشت و پیشنهاد می کنم اگر قصد دارید بحث تولید محتوای سایتتون رو هم برون سپاری کنید، روی 600 و 700 کلمه، مقالات را سفارش دهید.

تعداد کلمه ای هم که برای مقالات مهم و در واقع لندینگ پیج هاتون در نظر می گیرید، کمتر از 900 کلمه نباشه.

بنده مقالاتی که خودم برای سایت تولید می کنم اکثرا بالای 1000 کلمه هستش و تاثیر بسیار خوب این مقالات رو در میزان قدرت سایت کاملا مشاهده کردم؛ از این جهت ترجیح میدم به جای تولید 3 مقاله 500 کلمه ای، 1 مقاله 1500 کلمه ای تولید کنم.

البته شرایط سایت شما توی هر زمینه باشه، قطعا با شرایط وب سایت من متفاوت هستش و میتونید هر استراتژی دیگه هم برای محتوا پیش ببرید ولی من پیشنهاد میکنم شما هم به محتوا های زیر 500 قانع نشید و علاوه بر این قسمت های دیگه رو هم که در ادامه مطلب خدمتتون میگیم، رعایت کنید.

یک پیشنهاد زیبا!!

مقاله ای به اسم چطور محتوای سایت را به بهترین شکل سئو کنیم؟ نوشتیم که مطالعه اون رو به شدت بهتون پیشنهاد می کنم.

از تصاویر خوب، کم حجم و یونیک بهره ببرید

تصاویر و عناصر چند رسانه ای نقش بسیار مهمی توی کیفیت محتوای شما دارند و استفاده درست از اون ها میتونه روی جایگاه اون مطلب بشدت تاثیر گذار باشه.

تصاویری داخل سایتتون استفاده می کنید، باید چند ویژگی اصلی رو داشته باشند تا بهتر توی موتور جست و جو ایندکس بشن.

  • تصاویر با کیفیت و مرتبط با مطلب باشند

تصاویری که کیفیتشون خوب تر باشه، طبیعتا بیشتر مورد پسند کاربرانتون خواهند بود و در عین حال شما باید ارتباط اون با عنوان مطلب و زیر عنوان بحث رو در نظر بگیرید.صرفا بدلیل با کیفیت بودن تصویر، اون رو توی هر کجای مقاله قرار ندید.

  • از تصاویر کم حجم استفاده کنید یا حجم تصاویر رو کاهش بدید.

ابزار فوتوشاپ و قسمت save for web خیلی به کار وبمستر ها و سئو کار میاد. با اون هر عکسی رو که میخواید داخل مطلب بزارید، ابتدا اپتیمایز کنید و سپس از اون استفاده کنید. تصاویر کم حجم سرعت لود صفحه شما رو افزایش میدند و این عامل موثری توی جلب رضایت کاربران هستش.

  • سایز تصاویری که داخل سایت میزارید، دقیقا برابر با ابعادی باشه که داخل سایت نمایش داده میشه

اگر توی محتوای سایتتون نمیتونید عکسی رو با عرض بیش از 1000 پیکسل نمایش بدید، اون رو بالا تر این مقدار save نکنید. تصاویر باید دقیقا در ابعادی داخل سایت گذاشته بشند که به اون میزان نمایش داده  می شوند. این نکته رو خیلی از سایت ها رعایت نمی کنند و طبیعتا شما با رعایت کردن اون نتیجه مطلوب تری رو کسب خواهید کرد.

  • تصاویر یونیک همیشه بهتر جواب میدن!

بحث تصاویر هم داره کم کم مثل محتوا میشه و کپی برداری از تصاویر سایت های دیگه ارزش خیلی کمی رو برای شما به دنبال خواهد داشت. اینکه تصاویر سایت شما یونیک باشه، شاید از کیفیت تصاویر استفاده شده در مقالات هم اهمیت بیشتری داشته باشه؛ پس باید جدی گرفته بشه.

آموزش سئو مقدماتی

آموزش سئو مقدماتی

علاوه بر این موارد نکات بسیار زیادی هم در زمینه تولید محتوا وجود داره که برای شروع شاید زوده خیلی روشون حساس بشیم ولی پیشنهاد میکنم مقاله SEO Starter Guide رو مطالعه کنید که توی اون گوگل کارآمد ترین و بدرد بخور ترین مفاهیم اولیه سئو رو قرار داده و با خوندن و بکار گیری گفته های اون، میتونید از ابتدا کارتون رو حرفه ای شروع کنید.

بحث دیگه ای هم به نام لینک سازی داخلی وجود داره که بسیار مهم و تاثیر گذار هستش که مکمل اصلی کار تولید محتوا تون خواهد بود و با مطالعه اون می تونید بهره گیری بسیار بهینه از مطالبی که تولید کردید، داشته باشید.

راه و روش های لینک سازی داخلی

برای کسب اطلاعات در این زمینه پیشنهاد میکنم حتما مقاله لینک سازی داخلی رو مطالعه کنید که مطمئنا خیلی به دردتون میخوره.

مفاهیم مربوط به سئو خارجی

سئو خارجی بطور کلی به دو بخش تقسیم میشه و اون دو بخش شامل:

  • بک لینک
  • اعتبار سایت

هستند. البته شاید بشه به این مبحث بیشتر پر و بال داد ولی من ترجیح میدم موارد دیگه رو زیر مجموعه همین دو بخش قرار بدم و توی مقاله های دیگه به اون ها بپردازم چون الان ممکنه ذهن شما رو درگیر کنه.

اول باید بدونیم بک لینک چیه!؟  به لینک هایی که سایت های دیگه به سایت شما میدن، بک لینک گفته می شه.

بک لینک نشون دهنده اعتبار شماست که مثلا فردی توی وب سایتش شما رو معرفی می کنه و این به گوگل میشه که این سایت شناخته میشه.

بک لینک به شکل های مختلفی به وجو میاد و با روش های مختلفی  هم ایجاد میشه ولی بطور کلی میتونم چند مورد زیر رو به عنوان انواع بک لینک بهتون معرفی کنم.

  • شما با کلمه کلیدی تون از سایت های مختلف بک لینک می گیرید.
  • شما با اسم دامنه سایتتون بک لینک می گیرید.
  • بک لینکی که به شما داده میشه با عنوان برند شماست.
  • بک لینک هایی با عبارات مترادف با کلمه کلیدی به شما داده میشه.
  • و موارد بی ربط، مواردی با عنوان “اینجا”، “این لینک” و …

این ها انواع بک لینک هایی هستند که سایت شما میتونه دریافت کنه. بهترین اون ها با کلمه کلیدی هستش ولی باید توی فرایند تولید بک لینک، از نوع های دیگه هم استفاده بشه تا این فرایند از نظر گوگل طبیعی باشه.

از چه جا هایی بک لینک بگیریم؟

گرفتن بک لینک بطور کلی از دو روش انجام میشه:

  • خریدنی
  • رایگان

در خصوص قسمت بک لینک های پولی و خریدنی، شما رو ارجاع میدم به صفحه خرید بک لینک که اونجا بطور کامل در رابطه با این موضوع روشن میشید. مقاله خرید بک لینک هم یکی از بهترین مقالات خدمات سئو هستش و خیلی میتونه کمکتون کنه.

گرفتن بک لینک رایگان

و اما گرفتن بک لینک رایگان! از چند روش و از چند سری وب سایت میتونید بک لینک های رایگان دریافت بکنید که گاها خودشون به تنهایی میتونه شما رو به جایگاه های خیلی خوب برسونه و دیگه نیازی به خریدن بک لینک هم نباشه. اما خب توی یک سری رقابت های سنگین و پیچیده، که سرعت اجرای کار هم برای شما ملاک هستش، خریدن بک لینک درست و با روش های بروز، میتونه خیلی روند شما رو سریع تر و مطلوب  تر کنه.

اما کاری به اون ها نداریم و میخوایم فقط بستر های ایجاد بک لینک رایگان رو بهتون معرفی کنیم:

گرفتن بک لینک از شبکه اجتماعی ها

شبکه اجتماعی های زیادی وجود داره که به زبون های مختلف وجود دارند و میتونید بک لینک های بسیار موثر و با کیفیت از اون ها بگیرید.

شبکه های اجتماعی

برای این کار لیست شبکه اجتماعی های خارجی و داخلی رو دربیارید و با عضویت و پست گذاشتن داخل اون ها، ایجاد بک لینک برای سایتتون بکنید.

گرفتن بک لینک از  فروم ها و انجمن های گفت و گو

انجمن های گفت و گو هم بستر های بسیار خوبی برای گرفتن بک لینک رایگان هستند. توی این انجمن ها عضو بشید و لینک هاتون رو توی امضا و قسمت آدرس وب سایت، وارد کنید.

همچنین بعد این کار وارد تاپیک ها و موارد پر بازدید بشید و کامنت بزارید تا زیر کامنتتون امضا قرار بگیره و یا داخل اون لینک قرار بدید.

فعلا برای دونستن مفاهیم اولیه سئو برای شما کافیه؛ فقط این مطلب رو در نظر بگیرید که لینک سازی کار بسیار حساس و تخصصی هستش و اگر درست انجام نشه میتونه به جای فراهم کردن جایگاه های بهتر برای شما، باعث پسرفت سایتتون هم بشه و من پیشنهاد می کنم در این خصوص بیشتر و حرفه ای تر مطالعه کنید.

بالا بردن اعتبار سایت

مورد دوم در قسمت سئو خارجی یا offpage اعتبار سایت بود که بهش اشاره کردیم. حالا چطور اعتبار سایتمون رو افزایش بدیم؟

اول این رو بدونید که سایت های معتبر همیشه محبوب گوگل هستند و اگر شما بتونید سایتتون رو توی فیلد کاری خودتون، به عنوان منبعی معتبر معرفی کنید، توجه گوگل به شما بیشتر و ویژه تر خواهد بود؛ به این شکل که بعد از مدتی شما در خصوص هر مطلبی که محتوا تولید می کنید، سریعا گوگل اون رو به جایگاه های خوب می رسونه؛ حتی اگر اون مطلب تعداد بک لینک های زیادی هم نداشته باشه.

این از اهمیت اعتبار سایت و حالا به کسب اعتبار باید فکر کنیم و روش های بدست آوردن اون رو بدونیم!

یکی از این روش ها ایجاد آگهی ها و تبلیغات مختلف در فضای اینترنت هستش که توی اون آگهی تنها اسم برند شما قرار داشته باشه، گوگل رو نسبت شما حساس می کنه.

از طرفی اگر شما بتونید با تبلیغات و برند سازی خوب، کاری کنید که برند شما از سوی کاربران، زیاد جست و جو بشه هم میتونه باز فراهم کننده این اعتبار برای شما باشه.

برای اینکار باید تا جایی که میتونید خودتون رو با اسم برندتون توی فضای اینترنت مشهور کنید و برای این کار، میبایست توجه ویژه ای به شبکه های اجتماعی داشته باشید؛ چون گوگل همیشه حواسش به این شبکه ها هست و موضوعات مورد بحث از سوی افراد مختلف، توی این شبکه ها رو آنالیز میکنه.

امر اعتبار سازی و برند سازی، موضوع بسیار مهم و پیچیده ای هستش که برای موفقیت در اون، باید مطالعه خیلی زیادی داشته باشید و روش های مختلف رو تست کنید. اما بدونید اهمیت خیلی زیادی هم داره و نمیشه اون رو کنار گذاشت.

برند سازی اینترنتی

مقاله برند سازی اینترنتی رو مطالعه کنید که در یک ویدیو کوتاه، چند روش آسون برای شروع کار رو بهتون معرفی کردم.

برای شروع کار روی چه مبحث های تمرکز بیشتر داشته باشیم؟

من پیشنهاد می کنم اول بر روی موارد سئو داخلی تمرکز کنید و اون ها رو بصورت کامل و دقیق یاد بگیرید. به مطالعه کردن هم اکتفا نکنید و تمامی مواردی که یاد می گیرید رو داخل سایت خودتون یا حتی یک وبلاگ امتحان کنید تا با توجه به تجربه ای که بدست میارید، بتونید خودتون هم روش ها و راهکار های جدید به وجو بیارید.

این رو بدونید که یاد گرفتن سئو بصورت دیکته وار، امکان پذیر نیست و باید حتما وارد زمین بازی بشید و سبک های خودتون رو امتحان کنید.

باز هم میگم تا به روی مسائل لینک سازی، تسلط خوب پیدا نکردید، دست به اجرای کار برای پروژه های حساس نزدید و سعی کنید با تولید محتوا و لینک سازی داخلی کارتون رو پیش ببرید.

آموزش کامل سئو داخلی

یک مجموعه آموزشی کامل در خصوص سئو داخلی on page seo از 0 تا 100 بصورت ویدیویی و با قیمت بسیار ناچیز، فوق العاده برای کسانی که میخوان شروع به فعالیت در زمینه سئو کنند.

امیدوارم پیروز و موفق باشید و بنده رو هم از تجربیات جالتون مطلع کنید.

 

17 پاسخ
  1. کامران
    کامران گفته:

    مرسی واقعا خیلی کامل و مفید بود. بیشتر سئو خارجی کاربرد داره که مطالعه کنیم یا سئو داخلی به نظر شما؟ و اینکه برای شروع منظورم نبود من در زمینه تولید محتوا چند وقتی هست که فعالیت می کنم. ممنون میشم اگر جواب بدید

    پاسخ
    • سیاوش پیری
      سیاوش پیری گفته:

      سلام کامران عزیز
      سئو داخلی و سئو خارجی هر دو مهم و کاربردی هستند نمیتونم بگم یکی از اون ها مهم تره ولی میتونم بگم شما که راجب onpage تا حدودی مطالعه و فعالیت داشتید پیشنهاد میکنم با اصول و قاعده های سئو خارجی هم آشنا بشید و کمی فعالیت کنید تا به فضا شناخت پیدا کنید و بعد از اون سراغ قسمتی که بیشتر علاقه دارید برید. مثلا من خودم تولید محتوا رو از همه بحث های سئو بیشتر می پسندم و بیشتر تو این زمینه مطالعه می کنم.

      پاسخ
  2. علی نژاد
    علی نژاد گفته:

    سلام.چند وقت پیش از یکی از بزرگان سئو راجع به بک لینک پرسیدم و ایشون گفتند که بک لینک های کامنتی کلا اسپم شناخته می شن.خودم هم پیگیر شدم و دیدم که (مت کات) مدیر بخش اسپم گوگل هم طی یک ویدئو این موضوع رو صراحتا اعلام کردند.اما هنوز هم من برای یک دامنه (.tv) که یک جورایی کیسه بکسم هست و ازش به عنوان تست استفاده می کنم ، بک لینک کامنتی میزنم و هنوز هم جواب میده.بنظرتون سئو وبسایت های فارسی زبان با سئو بقیه زبان ها تفاوت می کنه ؟ ممنون

    پاسخ
    • حمید امیدی
      حمید امیدی گفته:

      سلام ممنون از تست جالبتون و در میون گذاشتنش با ما.البته باید عرض کنم که موضوع این مقاله مفاهیم اولیه سئو هست اما در خصوص سوالتو باید بگم که بله ! متاسفانه و یا خوشبختانه سئو زبان فارسی با زبان های دیگه بسیار تفاوت داره.باید این موضوع رو در نظر داشته باشید که ارجعیت گوگل برای آنالیز زبان انگلیسی و بعد زبان چینی و بعد زبان هندی هست (چون این کشور ها بیشترین تعداد وبسایت ها رو در کل زبان ها دارند).به تبع هنوز تدابیر اونقدر پیچیده ای برای زبان فارسی از طرف گوگل ارائه نشده و هنوز هم بسیاری از الگوریتم های اسپمینگ روی زبان فارسی اسپم به حساب نمیان.اما در خصوص بک لینک کامنتی و اسپم بودنش باید عرض کنیم که رفرنس معتبری هنوز از هیچ مرجعی بر این پایه منتشر نشده اما در تست هایی که خودمون انجام دادیم معمولا بازخورد خوبی نداشته و باید یک سری المان ها رو به شدت رعایت کنید.المان هایی مثل اعتبار دامنه ، مرتبط بودن موضوعی و از همه مهم تر اینکه چه تعداد کلیک روی کامن شما خواهد خورد قطعا و یقینا در کیفیت بک لینک کامنتی شما تاثیر بسزا داره.

      پاسخ
  3. آرش
    آرش گفته:

    استفاده از تصاویر خاص و جذاب میتونه میزان مشتری هایی که میشه از سایت دریافت کرد رو بسیار بیشتر بکنه چون تصیر اگر درست انتخاب بشه تاثیر گذاری بیشتری نسبت به متن داره و خب همین باعث میشه بیشتر داخل بمونند و این هم روی سئو تاثیر داره
    فکر کنم تو قسمت سئو داخلی باید توجه زیادی به عناصر تصویری بشه
    در ضمن نکته دیگه اینکه اسم فایل تصاویر هم خیلی روی سئو اون ها تاثیر داره و بهتره نزدیک به کلمه کلیدی باشه

    پاسخ
    • سیاوش پیری
      سیاوش پیری گفته:

      آفرین دقیق اسم فایل تصاویر نکته ای بود که توی این مقاله جا افتاده بود و شما بهش اشاره کردید. تصاویری که داحل سایت آپلود میشن باید حتما فایل نام گذاری شده درست داشته باشند و خب طبیعتا تصویری به اسم seo.jpg بهتر روی کلمه سئو بهینه میشه تا تصویر a.jpg
      در مورد تاثیر گذاری هم بسیار نکته خوبی رو اشاره کردید و میدونیم که از این پس هم ویدیو جای تصویر رو خواهد گرفت و امروز باید به فکر ویدیو سازی حرفه ای هم باشیم.

      پاسخ
  4. سعید
    سعید گفته:

    سایت جی تی متریکس gtmetrix خوراکه آنالیز سرعت لود سایته
    دوستانی که میخوان سرعتشونو بهتر کنن این سایت خیلی میتونه کمکشون کنه
    ممنون از مطالب کارآمدی که میزارید و سعیتون ایجاد محتوا برای رضایت کاربرانتونه
    ادامه بدید و موفق باشید انشالا

    پاسخ
    • سیاوش پیری
      سیاوش پیری گفته:

      سلام ممنون از شما که اطلاعاتتون رو در زمینه سئو در اختیار دوستان قرار میدید. چشم ادامه میدیم 🙂

      پاسخ
  5. شیما شریفی
    شیما شریفی گفته:

    سلام بسیار ممنون از مطلب کامل و مفیدتون
    فقط ساخت بک لینک اونطوری که بنده شنیدم سئو کلاه سیاه محسوب میشه مگه این آموزش ها برای سئو کلاه سفید نیست؟
    و سوال دیگه اینکه بدون استفاده از لینک سازی میشه فرایند سئو یک سایت رو به سرانجام رسوند؟

    پاسخ
    • سیاوش پیری
      سیاوش پیری گفته:

      سلام
      بسیار سوال خوبی پرسیدید. بله ساخت بک لینک کلاه سفید نیست و کلا ایجاد اون برای وب سایت نوعی تخلف از دید گوگل محسوب میشه اما متاسفانه بدون بک لینک نمیشه سئو سایت رو بخصوص روی کلمات پر رقابت به سرانجام رسوند. ما اینجا با در نظر گرفتن چارچوب و قواعدی برای تولید بک لینک، اون رو یکمقدار قانون مند تر می کنیم و البته که این آموزش ها سئو کلاه خاکستری هستند کلاه سفید سئو داخلی و عمدتا تولید محتوا
      موفق باشید.

      پاسخ
  6. سارا جمشیدیان
    سارا جمشیدیان گفته:

    سلام.من تازه وارد داستان های سئو شدم و هنوز خیلی برام غریبه ! با اینکه خیلی هم مطالعه دارم چکار کنم؟میشه مرجع معرفی کنید؟ممنون

    پاسخ
    • سیاوش پیری
      سیاوش پیری گفته:

      سلام
      شما برای اینکه از سردرگمی در بیاید به نظر من یک سایت یا یک وبلاگ برای خودتون راه اندازی کنید و سعی کنید اون رو توی چند کلمه کلیدی بالا بیارید.
      از میزان پیشرفت و پسرفتش برای خودتون گزارش تهیه کنید و با آزمون و خطا هم تجربه خودتون رو افزایش بدید هم اون غریبگی براتون از بین بره.
      موفق باشید.

      پاسخ
  7. حسین ملکی
    حسین ملکی گفته:

    سلام خسته نباشید مقاله بسیار کامل و مفید بود
    در مورد طول محتوا برای سئو بهتر صفحات سایت سوال داشتم
    صفحاتی داخل سایت هستند که از نظر طراحی برای ما اهمیت زیادی دارند و قرار دادن مطلب زیاد داخل اون ها به طراحی سایت آسیب میزنه به نظر شما برای اینکه هم بتونیم طراحی رو حفظ کنیم برای نرخ تبدیل و هم سایت رو سئو کنیم چه راهکاری وجود داره؟

    پاسخ
    • سیاوش پیری
      سیاوش پیری گفته:

      سلام
      در مورد طول محتوایی که گفته شد بله همیشه این مشکل وجود داشت که برای یک سری صفحات شرایط قرار دادن محتوای متنی زیاد وجود نداره و دلیل اون هم بر خوردن طراحی و ظاهر ایده آل سایت هستش.
      به این نوع صفحات که نرخ تبدیل و نوع طرح در اون ها خیلی مهمه، لندینگ پیج های سایت گفته میشه و معمولا برای سئو این صفحات از روش های دیگه ای استفاده میشه و یکی از این روش ها تولید محتوا در مقاله های دیگر با موضوع مرتبط و در ادامه لینک سازی داخلی به این صفحات هستش. در واقع برای سئو کردن بهتر این صفحات سعی می کنیم از پتانسیل و محتوای دیگر صفحاتمون استفاده کنیم.
      موفق باشید.

      پاسخ
  8. fiasghari
    fiasghari گفته:

    آنالیزگر سئو سایت
    ابزارهای بررسی کلمات کلیدی شامل ۲ بخش جادویی و یک بخش آمارگیری سخت می باشند .
    برای اینکه بتوانید از تکنیک های بهینه سازی سایت که آموزش می دهیم به خوبی استفاده نمایید ، برای هر کدام از صفحات طراحی سایت بیش از دو تا سه کلمه کلیدی را نشانه نگیرید .

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.