راز های سئو سایت های وردپرسی

7 راز مهم در مورد سئو سایت های وردپرسی که باید بدانید!

سلام دوستان در این مطلب قصد دارم در حوزه مقالات آموزش سئو وردپرس به راز ها و نکاتی اشاره کنم که احتمالا قبلا در مورد اون ها نشنیده باشید و براتون جالب باشه این موارد رو هم تو استراتژی که برای سئو سایت وردپرسی تو تدوین می کنید، در نظر بگیرید.

در مورد سئو سایت های وردپرسی چه باوری وجود داره!؟

اولا که سئو سایت های وردپرسی جدا از بحث های بهینه سازی کد و ساختار، هیچ تفاوتی با سئو سایت های دیگه نداره و هیچ کمبودی هم برای مقابله با سایت های اختصاصی که با هزینه های بالا طراحی میشه در سایت های وردپرسی نیست!

اما بطور کلی در مورد سئو سایت وردپرسی باور هایی وجود داره که اغلب باعث تایین نگاه تازه کار ها به این وب سایت ها میشه و شاید برخی افرادی که  هیچ فعالیتی تو فضای اینترنت نداشتند، تصور کنند که سئو سایت های وردپرسی هیچ کار سختی نیست و به راحتی برای هر کس قابل انجامه…

وردپرس اگرچه یک پلتفرم آماده برای طراحی سایت هستش و انجام برخی فعالیت ها در سئو رو هم برای شما آسون میکنه؛ اما آسون بودن یا سخت بودن یک پروژه سئو بیشتر از اینکه به cms یا همون پلتفرم سایت ربط داشته باشه، به کلمه کلیدی حوزه کاری اون سایت ربط داره.

اینکه تصور کنید با داشتن یک سایت وردپرسی و استفاده از یک افزونه سئو خوب مثل all in one seo pack یا yoast seo میتونید به راحتی به لینک های اول گوگل راه پیدا کنید، یک تصور به کل اشتباهه که رسیدن به این نتیجه هم شاید به قیمت تلاش 6 ماهه شما تموم بشه و نا امیدی و یاس زیادی براتون به وجود بیاره.

پس اینکه طراحی سایت های وردپرسی بسیار ساده تر و غیر تخصصی تر از طراحی سایت هایی با cms اختصاصی هستش، هیچ ربطی به این موضوع نداره که سئو این سایت ها آسون باشه یا تخصص زیادی برای انجام اون ها لازم نباشه.

راز هایی در مورد سئو سایت های وردپرسی به شما نمی گویند!

راز های سئو سایت های وردپرسی

در این بخش طی چند تیتر قصد دارم چند نمونه از راز ها و نکات مهمی که در مورد اون ها تو فضای وب (بخصوص ایران) زیاد صحبت نمیشه رو در حوزه سئو سایت های وردپرسی خدمتتون فاش کنم تا اگر قصد دارید خودتون سایت وردپرسی رو سئو کنید این موارد رو تو ابتدای کار بدونید و براشون برنامه ریزی داشته باشید.

1- به هیچ وجه افزونه سئو وردپرس شما رو به رتبه اول گوگل نمی رسونه!

این که میگم به هیچ وجه بستگی به نوع کلمه کلیدی و رقابت کار شما داره و اگر هیچ سایت دیگه ای تو اون حوزه نباشه، میتونید به راحتی با استفاده از همین افزونه به رتبه اول گوگل برسید.

اما موضوع صحبت پروژه هایی هستش که واقعا سئو کردن سایته!

سئو کردن سایت اون موقعی معنا داره که شما بخواید تو مدت مثلا 7 ماه یک سایت رو به رتبه اول برسونید توی کلمه کلیدی که مثلا 40 سایت خوب با قدمت بالای 2 سال حضور دارند.

اینجا شما باید بتونید یک دلیل مهم به گوگل بدید که شما رو بالا تر از همه این 40 تا سایت نمایش بده و به اینکه قدمت و اعتبار شما کمتر از اون هاست هم توجهی نکنه.

این دلیل همون موضوعی هستش که من میگم افزونه سئو وردپرس نمیتونه شما رو به این هدف برسونه.

چون آموزش سبز کردن چراغ های افزونه سئو کار بسیار ساده ای هستش که اصلا هم نمیتونه کیفیت یک مطلب رو تضمین کنه.

برای یادگیری سبز کردن این چراغ ها هم می تونید به صفحه آموزش سئو وردپرس ما مراجعه کنید و هم اگر توی آپارت سرچ کنید، کلی ویدیو رایگان در اختیارتون قرار داده میشه که به راحتی این موضوع رو یاد می گیرید.

پس با توجه به آسون بودن این کار، همه سایت ها امروز انجامش میدن و شما هم با انجام دادنش هیچ وجه تمایزی بین خودتون و سایت های دیگه نتونستید ایجاد کنید.

2- سرعت و قابلیت های قالب وردپرسی شما در سئو اون بسیار مهمه

سعی کنید در همون ابتدا یک قالب سریع و استاندارد برای سایت وردپرسی خودتون انتخاب کنید چون تغییر دادن این موضوع در آینده برای شما دردسر داره و بهتره که همین اول یک تصمیم گیری درست در این خصوص انجام بدید.

در مورد انتخاب قالب برای سئو سایت های وردپرسی زیاد صحبت به میان نمیاد و بخصوص افرادی که تازه کار هستند، شاید براشون خیلی سوال باشه که سایت رو روی چه قالبی پیاده سازی کنیم تا این موضوع سرعتی که همه جا در مورد اون حرف زیاده، به بهترین شکل در سایت نمایان بشه.

اگر میخواید سریع ترین قالب های وردپرسی رو برای سئو سایت بشناسید مقاله 26 fastest loading WordPress theme رو مطالعه کنید.

امروزه قالب های سبک و طراحی های مینیمال یا ساده بهترین انتخاب ها برای راه اندازی یک سایت وردپرسی با سئو خوب هستند.

3- در رقابت های سنگین نیاز جدی به سئو خارجی خواهید داشت!

آموزش سئو وردپرس محدود به محتوا گذاری داخل سایت و ایجاد نوشته های فراوان و حتی لینک سازی داخلی میان این نوشته ها نیست.

همونطور که گفتیم سئو سایت وردپرسی با سئو سایت دیگه فرق آنچنانی نداره و بخصوص موضوع سئو خارجی دقیقا و کاملا بین 2 سایت یک شکل هسند و اگر نادیده گرفته شوند زمان رسیدن به رتبه های اول در رقابت های سنگین شاید به بیشتر از 2 سال زمان نیاز داشته باشه که این رو اصلا نمیتونید اسمش رو سئو بگذاریم.

اصولا مدت زمان سئو سایت ها بین 6 تا 12 ماه تعریف میشه و اگر موضوع کار بسیار گسترده باشه، بخش بندی انجام میشه و در هر مرحله باید یک بخش در مدت زمان 6 تا 12 ماه به رتبه های اول برسه.

اگر بخش های مربوط به بک لینک سازی با روش های حرفه ای و کم ریسک نادیده گرفته بشه، سئو سایت وردپرسی شما با مشکل مواجه خواهد شد پس اگرچه این موضوعات بسیار تخصصی و حساس هستند، اما با توجه به کلمات کلیدی که قصد دارید اون ها رو سئو کنید، لازمه که در این خصوص هم مطالعاتی داشته باشید.

4- نوشتن عنوان جذاب در سئو سایت های وردپرسی

نوشتن عنوان جذاب از نکاتی هستش که افزونه سئو وردپرس در تشخیص اون ناتوان هستش و فقط خلاقیت انسانی میتونه این موضوع رو محقق کنه.

مقالات و نوشته های زیادی در همین سایت وردپرسی خودمون تولید کردم که به قطع یقین میدونم رتبه خوبی که امروز دارند، 90% بخاطر عنوان جذاب اون هاست.

بطور کلی کار هایی که رقیبان شما انجام نمیدن، اصولا کار هایی هستش که توسط افزونه ها نمیشه به اون ها پرداخت و این خلاقیت دستی یا فردی شماست که اون ها رو شکل میده.

عنوان نویسی مطمئن باشید که یکی از مهم ترینن راز های سئو سایت های وردپرسی هستش و هر چقدر هم در مورد اون مطالعه کنید، به دردتون خواهد خورد.

برای نوشتن عنوان های جذاب و حرفه، دونستن نکات روانشناسی خیلی میتونه به شما کمک کنه و اگر وقت مطالعه در این حوزه ها رو هم ندارید، پیشنهاد می کنم کمی سرچ های انگلیسی در مورد عنوان مقالات و نوشته های خودتون داشته باشید تا ایده های بسیار خوبی از موفق ترین سایت های دنیا در اون حوزه کاری بدستتون بیاد.

5- انتخاب کلمه کلیدی درست برای سئو کردن سایت

یکی دیگه از ناتوانی های افزونه یواست سئو وردپرس، انتخاب کلمه کلیدی درست برای صفحات و نوشته های شماست.

خب شما میخواید یک سایت وردپرسی رو سئو کنید پس باید بتونید اصلی ترین نکته برای شروع سئو یک وب سایت یعنی انتخاب کلمه کلیدی رو خودتون به دقت انجام بدید.

شاید تصور کنید این موضوع که بسیار سادس و خب کلمه کلیدی میشه عنوان خدمات یا محصولی که ما میخوایم به مشتری ارائه کنیم.

اما اینطور نیست و این موضوع هم دقیقا از همون مواردی هستش که یک خلاقیت فردی خوب میتونه یک معجزه تو سئو اون صفحه یا نوشته رخ بده.

در مورد هر موضوهی که شما قصد نوشتن در خصوص اون رو داشته باشید، بیش از 10 ها کلمه کلیدی بلند و کوتاه وجود داره که مشتریان شما در سطح اینترنت اون موارد رو سرچ می کنند تا به هدفشون برسند.

مثلا همین موضوع آموزش سئو که در سایت ما بهش پرداخته شده، موارد بسیار زیادی رو در بر میگیره که شاید مشتریانی که میتونیم از این موارد بدست بیاریم، بسیار دم دست تر باشند تا مشتریانی که باید حتما با کلمه “آموزش سئو” به رتبه اول برسیم تا بتونیم بهشون دست پیدا کنیم.

چند نمونه از این موارد:

  • آموزش تصویری سئو
  • آموزش سئو محتوا
  • آموزش جامع سئو
  • پکیج آموزش سئو
  • آموزش سئو صفر تا صد
  • آموزش سئو وردپرس
  • آموزش seo وردپرس
  • و….

6- خلاقیت در تولید محتوا برای سئو سایت های وردپرسی

ششمین راز مهمی که در خصوص سئو سایت های وردپرسی باید بدونید، خلاقیت در تولید محتواست.

اولا همه با اندکی مطالعه در خصوص سئو سایت های وردپرسی این موضوع رو دریافتیم که محتوا مهم ترین عامل برای سئو سایت است. (گرچه تاثیر لینک گاها از محتوا بیشتره اما فعلا این موضوع بحث ما نیست.)

در مورد تولید محتوا آموزش های بسیار زیادی توی اینترنت وجود داره که میتونه به نکاه شما تو این بحث بسیار کمک کنه و هر چقدر بتونید محتوا های تازه تر و متفاوت تر در قیاس با رقبای خودتون تولید کنید، وب سایت شما بیشتر به چشم گوگل خواهد اومد.

مثلا یکی از ترفند های تولید محتوا های خاص و کم رقابت، بحث های مربوط به مقایسه 2 یا چند محصول هستش.

موضوعات مقایسه همیشه بسیار جذاب هستند و ضعفی که توی این نوع محتوا ها وجود داره اینه که به نظر شاید کاربر دقیقا مقایسه 2 محصول رو جستجو نکنه و احتمالا فکر کنید که این مطلب چه بازدید کننده ای می خواد برای من داشته باشه.

اما موضوع فقط جستجوی کاربر نیست (گرچه بعضی از این موارد جستجو کننده هم دارند.)

همین که شما حرف های زیادی در مورد خدمات یا محصولاتی که ارائه می کنید داشته باشید، خودش امتیاز بسیار مثبتی برای سایت شما در قیاس با رقابای شما خواهد بود.

البته مهم ترین موضوع در این بخش یونیک بودن و خاص بودن اطلاعاتی هستش که شما ارائه می کنید.

7- نگهداری کاربر داخل سایت از مهم ترین نکات سئو داخلی سایت

تو نکته چهارم به موضوع عنوان نویسی اشاره کردیم که اگر به شکل ایده آل و تحریک کننده انجام بشه، کاربر رو به سمت سایت شما می کشونه. حالا تو این نکته که آخرین راز سئو برای سایت های وردپرسی هستش، مهم ترین مکمل عنوان رو معرفی می کنیم که نگهداری کاربر داخل سایت هستش.

کاربر به سایت شما کشیده شده و الان گوگل متوجه شده که سایت شما در نمایش موتور جستجو، بیشتر از رقیبان به چشم میاد.

حالا یه امتحان دیگه از سایت شما میگیره و اون هم اینکه ببینه این کاربری که به سمت این سایت کشیده شده، آیا از محتوای این سایت راضی میشه یا نه!؟

مهم ترین معیاری که برای این موضوع داره، اینه که ببینه کاربر چقدر داخل سایت شما میمونه.

چیزی که مشخصه اینه که وقتی کسی سریعا یک سایت رو میبنده، یعنی اونقدری که باید از محتوای سایت راضی نبوده (به استثنای بعضی سایت ها)

خب شما چطور می تونید کاربر رو زیاد داخل سایت خودتون حفظ کنید:

  1. از ویدیو یا فایل صوتی توی همه نوشته ها حداقل تو صفحات مهمتون استفاده کنید چون اکثر کاربران حوصله مطالعه کردن ندارند.
  2. اول مطلب با استفاده از یک لیست، تمامی موضوعاتی که داخل مطلب توضیح دادید رو معرفی کنید تا کاربر ببینه که چقدر اطلاعات بدرد بخور تو این نوشته وجود داره.
  3. نوشته هاتون رو با خوانایی بالا منتشر کنید یعنی جملاتتون رو کوتاه کنید و زیاد اینتر بزنید که چشم کاربر زمانی که متن صفحه رو میبینه، خسته نشه.
  4. از تصاویر و رنگ های مختلف استفاده کنید تا نوشته شما برای کاربر یکنواخت نباشه.

امیدواریم که این 7 نکنه در خصوص سئو سایت های وردپرسی، بتونه کمکی به شما بکنه و باز هم تمایل داشته باشید که به مقالات ما سر بزنید و مطالعه کنید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.